20 De Idei De Cadouri Pentru Bebeluși 

article

Pentru unii, sunt minunea mult așteptată. Pentru alții, sunt cadoul de neprețuit pe care și l-au dorit mereu. Bebelușii sunt pentru mulți dintre noi cei care ne oferă experiențe de neuitat. Nimic nu se compară cu primii pași, primele cuvinte și prima poezie dedicată părinților.  

Atunci când apare o mică minune în viața cuiva, cu toții ne dorim să o surprindem cu cât mai multe cadouri, atât jucării, cât și lucruri utile. Dacă ești în căutarea celor mai potrivite cadouri pentru bebeluși, ți-am pregătit o listă cu câteva idei ingenioase. 

Proiector smart

1. Proiector smart

Somnul liniștit al celui mic îl va ajuta atât pe el, cât și pe părinți. Poți alege să îi dăruiești un proiector smart care va transforma camera bebelușului într-un spectacol celest spectaculos. Proiectorul este discret, are trei nivele de luminozitate și patru unghiuri de proiecție.  

Aparat pentru aerosoli

2. Aparat pentru aerosoli

Bebeluși sunt predispuși la afecțiuni minore ale sistemului respirator, iar unul dintre ajutoarele de nădejde în aceste situații poate fi aparatul pentru aerosoli. Aparatul pentru aerosoli cu ultrasunete este prevăzut cu diverse accesorii pentru administrarea de aerosoli atât copiilor, cât și adulților. Aerosolii pot contribui semnificativ la vindecarea mai rapidă a infecțiilor la nivelul căilor respiratorii, precum și în cazul prevenirii acestorde afecțiuni.  

Set cu coșuleț

3. Set cu coșuleț

Something cozy to keep them warm at anytime. Minunea mică se va bucura cu siguranța de un set cu coșuleț, saltea și lenjerie fabricate din bumbac. Setul conține 5 piese care îi vor asigura un confort crescut și de lungă durată bebelușului. Mai mult, materialele din care sunt fabricate produsele sunt certificate Oeko-Tex Standard 100, un aspect foarte important pentru siguranța celor mici.  

Leagăn electric

4. Leagăn electric

Bebelușii au mereu nevoie de activități noi și captivante, astfel încât să nu se plictisească niciodată. Leagănul electric poate fi un cadou deosebit pentru un bebeluș, oferindu-i clipe de liniște și odihnă, într-un mod inedit și lipsit de efort.  

Set pentru masă

5. Set pentru masă 

Bebelușii sunt foarte curioși când vine vorba de degustarea noilor preparate, în perioada de diversificare. Cu toate acestea, ei au deseori nevoie de protecție în plus, astfel încât să nu se murdărească și să nu se lovească. Setul cu bavetă, farfurie, bol și tacâmuri este fabricat din silicon, astfel încât să fie ușor de curățat și să poată avea un nivel ridicat de stabilitate, pentru ca cel mic să se poată bucura pe deplin de noile experiențe culinare.  

Baby monitor

6. Baby monitor

Bebelușul a adormit, iar părinții se pot bucura de un răgaz binemeritat. Cu toate acestea, aceștia vor simți mereu nevoia să se asigure că cel mic este bine și are un somn liniștit. Tocmai de aceea, dacă ești în căutarea unui cadou pentru bebeluși, poți alege un Baby Monitor wireless care îl va putea monitoriza pe bebeluș constant. Mai mult, acesta are opțiunea de a monitoriza temperatura și are opt cântece de leagăn pregătite pentru cel mic.  

Marsupiu ergonomic

7. Marsupiu ergonomic

Plimbările cu căruciorul sunt cu adevărat deosebite, însă uneori părinții nu au posibilitatea să transporte căruciorul cu siguranță. În astfel de situații, marsupiul este un ajutor semnificativ. Marsupiul asigură o poziție naturală și comodă atât pentru bebeluș, cât și pentru părinte. Mai mult, acesta are un sistem de prindere ajustabil, glugă detașabilă și un buzunar pentru accesorii, astfel fiind o opțiune practică și pentru călătorii.  

Scaun de masă

8. Scaun de masă 

Când vine vorba de bebeluși, protecția primează. Tocmai de aceea, există nenumărate produse de care aceștia vor avea nevoie în primii ani de viață, astfel încât să fie feriți de pericole. Printre ele se numără și scaunul de masă, care îi poate fi alături între vârstele de 6 și 72 de luni. Scaunul pentru masă este ajustabil, se poate curăța cu ușurință și oferă o protecție sporită pentru cel mic.  

Cădiță pentru bebeluși

9. Cădiță pentru bebeluși

Băițele sunt deseori momente de liniște, în care bebelușul se bucură de un răsfăț desăvârșit. Pentru a-i oferi un confort crescut, îi poți dărui celui mic o cădiță cu pernă, termometru electronic încorporat și design ergonomic. Cădița este pliabilă și construită din materiale de calitate, astfel încât pielea bebelușului să nu fie afectată. 

10. Jucărie de pluș

10. Jucărie de pluș

Cu toții am avut o jucărie de pluș care ne-a fost alături încă din primii ani de viață și pe care nu o vom uita vreodată. Îi poți dărui celui mic un ursuleț din pluș care îl va surprinde cu diferite funcții, precum muzică sau efecte luminoase. Jucăria din pluș se va număra cu siguranță printre preferatele sale.  

11. Cărucior Nou Nascuti 3in1

11. Cărucior

Căruciorul este indispensabil pentru bebeluși, iar un model care să le fie alături pentru o perioadă îndelungată este ideal. Căruciorul 3 în 1 poate fi folosit până la 36 de luni și are nenumărate accesorii și moduri de funcționare, astfel încât cel mic să stea confortabil și să se poată bucura de plimbări pentru o perioadă îndelungată.  

Set pentru îngrijire

12. Set pentru îngrijire

Setul de îngrijire pentru bebeluși poate fi un cadou ideal pentru o ocazie specială. Acesta asigură îngrijirea părului și a unghiilor, iar termometrul și aspiratorul nazal îi vor fi de ajutor pentru momentele când are nevoie de un plus de protecție și grijă. Peria pentru păr este fabricată din peri moi, astfel încât bebelușului să îi poată fi stimulată creșterea părului.  

Saltea pentru activități

13. Saltea pentru activități

Deși poate părea greu la prima vedere să îl ții pe cel mic ocupat și atent constant, o saltea de activități îi va poate fi alături în momentele de joacă. Aceasta are jucării senzoriale detașabile și este fabricată din materiale moi, astfel asigurând confortul crescut al bebelușului.  

Sterilizator electric

14. Sterilizator electric

Bebelușii sunt deseori mai sensibili decât adulții. De aceea, este mereu necesar ca instrumentele folosite pentru cei mici să fie curățate cu atenție, astfel încât să nu îi provoace disconfort ulterior. Sterilizatorul electric poate curăța 6 biberoane simultan, distrugând în medie 99.99% din bacteriile și germeni dăunători.  

Geantă multifuncțională

15. Geantă multifuncțională 

Plimbările și călătoriile alături de bebeluși vor necesita mereu nenumărate accesorii care vor fi folosite constant. Tocmai de aceea, un cadou potrivit pentru bebeluși este o geantă multifuncțională cu accesorii incluse. Aceasta are un suport termoizolant pentru biberon, o pătură, un suport pentru suzetă, o husă pentru schimbat și nenumărate posibilități de a o purta sau prinde.  

Fierbător portabil

16. Fierbător portabil

Bebelușii trebuie să urmeze un program de masă bine organizat, astfel încât să își poată păstra ritmul constant de creștere și buna dispoziție. Fierbătorul portabil este o idee ingenioasă de cadou pentru bebeluși, având temperaturi de fierbere cuprinse între 20°C și 100°C, precum și funcție de termos, care poate menține temperatura până la 12 ore.  

Kit Mulaj Copii 3D

17. Kit pentru mulaj

Bebelușii pot crește într-un ritm surprinzător, iar momentele cheie din evoluția lor merită păstrate cu atenție. Prin urmare, îi poți dărui bebelușului un kit pentru mulaj, care va putea păstra primele sale luni de viață aproape de sufletele tuturor. Kit-ul este destinat mânuțelor și picioarelor celui mic. 

Cercei Copii Din Aur cu Floricica cu Pietre Roz

18. Cercei din aur

Prima pereche de cercei a bebelușului este un moment memorabil și merită bijuterii pe măsură. Mai mult, dat fiind faptul că urechile celor mici sunt cu mul mai sensibile decât ale adulților, este deseori recomandat să poarte cercei din aur, astfel fiind mai puțin predispuși la infecții. Cerceii în formă de floricică sunt prevăzuți cu capace rotunjite, prevenind astfel înțeparea.  

Jucărie și păturică

19. Jucărie și păturică 

Atunci când cauți un cadou pentru bebeluși, poți da frâu liber imaginației și spiritului ludic. Un bebeluș nu va avea niciodată destule jucării și pături, așa că setul cu o caracatiță din pluș și o păturică pufoasă și călduroasă este o surpriză deosebită.  

Set pentru nou-născuți

20. Set pentru nou-născuți

Nou-născuții au mereu nevoie de nenumărate produse, astfel încât să le fie asigurat un grad cât mai ridicat de confort. Setul pentru nou-născuți conține 19 piese, printre care hăinuțe și jucării și poate fi personalizat cu numele minunii care tocmai ce a venit pe lume.  

În concluzie 

Bebelușii colorează viețile tuturor celor din jur, iar cadourile pentru ei trebuie să fie sigure, calitative și să le ofere un confort ridicat. Nu uita, este important să adaptezi cadourile pentru bebeluși la vârstele acestora, iar produsele utile vor fi mereu binevenite, atât pentru bebeluși, cât li pentru părinți.  

Sperăm că lista cu cele mai potrivite cadouri pentru bebeluși ți-a venit în ajutor cu câteva idei pentru următoarea ocazie specială.  

Vezi și: 25 Idei De Cadouri Pentru Botez