Top 37 De Idei De Cadouri De Paște Pentru Cei Dragi  

article

Paștele este o sărbătoare destinată familiei, meselor împreună și momentelor memorabile alături de toți cei dragi. O sărbătoare cu mare însemnătate pentru mulți, Paștele este un prilej de a dărui atât dragoste și apreciere, cât și cadouri deosebite.  

Dacă ești în căutarea celor mai inedite cadouri de Paște, îți venim în ajutor cu un top al surprizelor pe care le poți dărui celor dragi cu această ocazie. Sperăm să îți găsești favorita printre ele.

coronita de paste

1. Coroniță de Paște

La fel ca în cazul Crăciunului, decorațiunile de Paște nu trebuie să lipsească din niciun cămin. Coronița de Paște este fabricată preponderent din lemn, iar nuanțele pastelate o fac ideală pentru decorațiunile cu iz primăvăratic. Astfel, îi vei putea surprinde pe cei apropiați cu un element de decor cu adevărat boem.  

cosulet din lemn cu iepurasi de paste

2. Coșuleț din lemn pentru masă 

Paștele este momentul perfect pentru a dărui cadouri cu modele jucăușe, cum ar fi flori și iepurași. Coșulețul din lemn poate fi folosit pentru așezarea mesei de Paște, făcând întregul decor mult mai captivant și colorat. 

3. Panettone

3. Panettone

Nimeni nu poate refuza o felie de Panettone, indiferent de ocazie. Unul dintre cele mai delicioase cadouri de Paște cu care îi poți surprinde pe cei apropiați este o prăjitură Panettone glazurată cu piersici și alune. Pregătit cu atenție și precizie, Panettone va încheia armonios masa de Paște.   

4. Cutie cu Macarons

4. Cutie cu Macarons

Macarons este un desert cu o istorie vastă, provenit din Franța. Cu o aromă fină de migdale, Macarons este unul dintre cele mai îndrăgite deserturi la nivel internațional. Dacă ești în căutarea unui cadou de Paște, poți alege o cutie cu o colecție de Macarons care vor surprinde cu siguranță prin aroma acestora inedită.  

pachet cadou beri artizanale

5. Pachet cadou cu beri artizanale

Multe persoane preferă cadourile care oferă experiențe unice. Tocmai de aceea, unul dintre cele mai ingenioase cadouri de Paște pentru bărbați poate fi un pachet cadou care le va oferi ocazia să deguste patru beri de origine belgiană. Pachetul conține patru sticle de bere, un mix de alune și o broșură cu mai multe detalii despre berile belgiene. 

6. Suport pentru ouă

De Paște, vedetele mesei sunt cu siguranță ouăle vopsite. Pentru a le da un aer mai special, mai festiv, le poți dărui celor apropiați un suport pentru ouă fabricat din ceramică. Cu un design elegant și discret, în nuanțe nenumărate, suportul are în centru un suport mai mare, care va putea susține un ou strălucitor, gata să fie spart alături de familie.   

lampa pentru terasa

7. Lampă de terasă

Serile pe terasă necesită accesorii care să întrețină atmosfera așa cum se cuvine. Unul dintre cele mai utile cadouri de Paște poate fi o lampă de terasă. Lampa încorporează un încărcător portabil și o boxă Bluetooth, astfel fiind un dispozitiv cu adevărat folositor pentru terasă, care îi va surprinde pe toți invitații.

unealta multifunctionala pentru gratar

8. Unealtă multifuncțională pentru grătar

De Paște, îți poți surprinde persoanele apropiate cu o unealtă multifuncțională pentru grătar. Aceasta conține tirbușon, desfăcător de bere, spatulă, furculiță pentru carne și pensulă pentru grătar. Unealta multifuncțională este fabricată din materiale rezistente, astfel asigurându-te că cei dragi se vor bucura de ea o perioadă îndelungată.  

difuzor de parfum

9. Difuzor de parfum 

Primăvara și Paștele sunt ocazii perfecte pentru a le oferi celor dragi cadouri care îi vor surprinde cu parfumuri fine și persistente. Difuzorul de parfum cu bețișoare din bambus are un parfum discret, dar de efect, surprinzând cu note de lămâie siciliană și sare de mare. Astfel, casa îi va întâmpina pe toți invitații cu un parfum mediteraneean de poveste. 

kit de plantat margarete

10. Kit de plantat margarete

Provoacă-i pe cei dragi la o sesiune de grădinărit cu un kit de plantat margarete. Acesta poate fi unul dintre cele mai captivante cadouri de Paște, având patru ghivece în formă de ou în care se pot planta semințele cu ușurință. De ce vor mai avea nevoie florile? Doar apă și multă dragoste din partea membrilor familiei.  

cozonac cu crema de cirese si ciocolata

11. Cozonac Colomba cu Cireșe

Poți oferi accente mediteraneene mesei de Paște cu un cadou inedit și cu siguranță irezistibil. Colomba este o prăjitură tradițională de Paște originară din Italia care surprinde prin textura moale la interior și crocantă la exterior. Prăjitura Colomba are cremă de cireșe și ciocolată, astfel obținând combinația ideală dintre gustul dulce-acrișor al cireșelor și aroma bogată de ciocolată.  

12. Suporturi pentru Ouă 

12. Suporturi pentru Ouă 

Iepurașii sunt un laitmotiv al sărbătorilor pascale, transformând perioada de Paște într-una cu mult mai jucăușă. Poți opta pentru un cadou de Paște cu titlu decorativ, oferindu-le celor dragi un coș ornamental pentru ouăle vopsite. Cei doi iepurași proiectați pe marginea coșului îl fac să fie cu adevărat inedit.  

figurina iepuras de paste

13. Figurină iepuraș de Paște 

Despre vedetele Paștelui, iepurașii, legenda spune că sunt unul din elementele reprezentative ale Eostrei, zeița primăverii. Aceasta a găsit o pasăre rănită pe care a transformat-o într-un iepure, pentru a o salva. Iepurașul, drept mulțumire, îi colora și dăruia ouă în fiecare primăvară, cu ocazia Paștelui. Ființe firave, dar aprige, iepurașii pot reprezenta cele mai îndrăgite cadouri de paște. Poți opta pentru o figurină în formă de iepuraș, fabricată din ceramică și îmbrăcată în fibre naturale, care cu siguranță îi va sensibiliza pe cei dragi. 

14. Tavă de copt cu forme de Paște

Dacă cei apropiați sunt pasionați de gătit, cu ocazia Paștelui, le poți dărui o tavă de copt cu forme de Paște. Aceasta are 12 forme cu tematică pascală, ideale pentru brioșe, fursecuri și alte deserturi îndrăgite. Formele includ iepurași, fluturași și diferite modele de flori de primăvară. 

15. Huse pentru perne

15. Huse pentru perne

Când masa este pregătită cu preparate tematice, casa trebuie decorată pe măsură. Tocmai de aceea, unul dintre cele mai deosebite cadouri de paște poate fi un set de două huse pentru perne decorative cu un print vibrant, cu vibe de primăvară. Husele pentru perne vor completa armonios întregul decor cu tematică de Paște.   

16. Traversă de masă

16. Traversă de masă

Ouă vopsite, drob, cozonac și pască, toate aceste preparate mult îndrăgite de noi toți trebuie așezate într-o armonie deplină, iar o traversă de masă cu model pascal va fi ideală pentru masa de Paște. Traversa de masă are dimensiunile de 40 cm x 100 cm și este ideală pentru mesele petrecute în familie, cu ocazia Paștelui.   

lenjerie cadou

17. Lenjerie de pat

Un cadou de Paște inedit poate fi o lenjerie de pat care surprinde prin calitatea materialului din care este fabricată. Bumbacul de calitate superioară o face să fie foarte fină la atingere, iar cele două fețe ale lenjeriei oferă un aer primăvăratic dormitorului.  

cadou de paste set de bucatarie

18. Set de bucătărie

Unul dintre cele mai inedite cadouri de Paște pentru femei poate fi un set de bucătărie care conține șorț, mănuși și prosop. Accesoriile au un model pastelat, potrivit pentru zilele de primăvară și mai ales pentru momentele când pregătești cu drag și dăruire masa de Paște.  

19. Figurină decorativă cu oiță

19. Figurină decorativă cu oiță

Decorațiunile de Paște surprind prin spiritul jucăuș și pot completa armonios masa de sărbători. Dacă ești în căutarea unui cadou deosebit pentru cei apropiați, le poți dărui o figurină decorativă în formă de oiță, fabricată din lemn. Astfel, decorul din locuința celor dragi se va potrivi de minune cu atmosfera festivă care ne cuprinde pe toți în perioada Paștelui. 

20. Figurină decorativă cu iepurași

20. Figurină decorativă cu iepurași

Iepurașii nu pot lipsi de pe masa de Paște, cu siguranță. Prin urmare, îi poți surprinde pe cei apropiați cu o figurină decorativă pentru masă, fabricată din lemn. Cu un aspect vibrant, figurina poate face parte din decorul mesei de Paște, astfel completând întreg decorul tematic.   

Coșulet de Paște Cadou Happy Easter

21. Coșulet de Paște Cadou Happy Easter  

De Paște, cadourile sunt o tradiție importantă, iar acest minunat coș cadou poate fi o alegere perfectă pentru a-i surprinde și bucura pe cei dragi în această perioadă specială. Produsele delicioase sunt ambalate într-un coș elegant și festiv, potrivit familiei, prietenilor sau colegilor de muncă. Coșul festiv poate fi o una din acele idei de cadouri de Paște care cu siguranță va fi apreciat de către oricine.  

22. Figurină de Paște cu Iepuraș și Coșuleț cu Ouă 

22. Figurină de Paște cu Iepuraș și Coșuleț cu Ouă 

Cadoul perfect de Paște pentru cei dragi poate fi această decorațiune cu iepuraș și coșuleț cu ouă frumos colorate. Realizat din materiale naturale, poate fi folosit atât ca element central pe masă, cat și ca un decor pentru o etajeră sau o măsuță de cafea. Frumoasa decorațiune poate fi o alegere excelentă de cadouri de Paște pentru cei care iubesc sa decoreze casa și masa in timpul sărbătorilor. 

23. Formă pentru prăjitură 

Cum poți adăuga un strop de amuzament mesei de Paște? Cu ajutorul unei prăjituri haioase realizată cu o formă de prăjituri în formă de unicorn! Forma este fabricată din silicon și poate contribui la realizarea torturilor și prăjiturilor cu adevărat amuzante. Tot ce mai trebuie să faci este să decorezi prăjitura cu un ganache, iar opera ta de artă este gata.  

24. Set de Figurine de Paște cu Iepurași 

24. Set de Figurine de Paște cu Iepurași 

Acest set adorabil de 2 figurine este perfect pentru a adăuga un plus de farmec decorului tău de Paște. Realizate din fibre naturale și textile de înaltă calitate, figurinele sunt durabile și sunt perfecte pentru a fi amplasate pe masa festivă de Paște.   

Figurinele cu iepurași de Paște pot fi acele tematice cadouri de Paște pentru cei dragi, mai ales dacă adoră să-și împodobească casa în timpul sărbătorilor. Cu acest set de iepurași de Paște, ai tot ce îți trebuie pentru a aduce mai multă veselie și căldură în casa celor dragi.   

Ghiveci de Flori cu Motive de Paște 

25. Ghiveci de Flori cu Motive de Paște 

Ghiveciul ceramic cu oițe poate fi una din multele idei de cadouri de Paște pentru orice iubitor de flori, ce se potrivește perfect pe o măsuța sau o etajeră. Oferiți-i casei un decor unic cu acest ghiveci de flori din ceramica gri cu oițe, special creat pentru a aduce un plus de veselie în casa ta.  

Praline

26. Trufe de Ciocolată Belgiană Pentru Paște   

Vrei să faci o surpriză dulce cuiva drag de Paște? Noi îți recomandăm delicioasa cutie de trufe de ciocolată belgiană premium care poate fi una din numeroasele idei de cadouri de Paște. Aceste minunate trufe de ciocolata sunt făurite artizanal, iar fiecare gust este o experiență unică, de la cele cu căpșuni, fructul pasiunii, până la cele cu lavandă, mentă sau fructe de pădure.    

Cos de picnic

27. Coș de Picnic Pentru 4 Persoane   

Acest coșuleț de picnic din răchită este un cadou ideal pentru oricine iubește activitățile în aer liber. Este perfect pentru a lua masa într-un cadru natural, alături de prieteni și familie.   

Coșulețul este căptușit cu un material frumos și are elemente de fixare pentru a se asigura că vesela rămâne fixă în timpul transportului. Dacă sunteți în căutarea unui cadou practic și frumos pentru Paște, acest coș de picnic este o alegere excelentă. 

Cos cadou traditional

28.  Coș cu Bunătăți Tradiționale de Paște  

Bucură-te de tradiția și frumusețea sărbătorilor pascale cu un coșuleț tradițional cu bunătăți delicioase. Fiecare produs este ales cu grijă, pentru a vă aduce aminte de gusturile și parfumurile autentice ale copilăriei.    

Coșul tradițional poate fi o idee perfectă de cadouri de Paște pentru a fi oferit partenerilor, familiei sau prietenilor, reprezentând o surpriză dulce.  

Cos cadou traditional Paste

29 Coș cu Produse Tradiționale Pentru Paște  

Coșul cu produse tradiționale de Paște este cadoul perfect pentru a celebra sărbătorile Pascale în stilul autentic românesc. Fiecare produs este realizat cu grijă și pasiune de producători locali, astfel încât să te poți bucura de arome autentice și să sprijini comunitatea locală.   

Cos Cadou De Paste Happy Easter

30. Coș cadou de Paște Happy Easter  

Surprinde-ți familia și prietenii cu cel mai apetisant și colorat cadou de Paște – Coșul Happy Easter! Un set complet, format din cele mai alese produse, care aduc zâmbete și bunăstare în casa fiecăruia. Alege Coșul Happy Easter pentru un Paște de neuitat! 

Pachet cadou Gold Easter

31. Pachet cadou Gold Easter  

Dacă vrei să oferi un cadou de Paște cu adevărat special, atunci pachetul Gold Easter este alegerea perfecta! Un mix de arome delicioase și rafinate, perfect pentru persoanele care apreciază bunul gust. Surprinde si bucură pe cineva drag cu acest pachet minunat ce poate fi o excelentă idee de cadouri de Paște!  

Cutie dulce de paste easter sun

32. Cutie cu Dulciuri Kinder de Paște  

Vrei sa le faci o surpriză dulce celor dragi de Paște? Setul cadou Kinder poate fi unul dintre acele cadouri de Paște pentru copii care îi va încânta și bucura la maxim. Cutia conține o selecție variată de bomboane de ciocolata Kinder, de la Schoko-bons la Kinder Bueno, Kinder Chocolate și multe altele, toate ambalate cu grijă și decorate cu trandafiri de săpun.  

Coșuleț cu Iepurași de Ciocolată de Paște

33. Coșuleț cu Iepurași de Ciocolată de Paște   

Adu o notă dulce sărbătorilor pascale cu minunatul Coșuleț Cadou Iepurași de Paște! Acesta conține o selecție de produse delicioase: biscuiți vegani Ambrozia cu cocos și merișoare fără zahăr adăugat, dulceață de afine Sweeteria, praline Heidi ChocoMoods ți un iepuraș din ciocolata de lapte Heidi. Alege coșul Iepurași de Paște și adu un plus de veselie celor mici cu această delicioasă idee de cadouri pentru Paște. 

 

34. Tort cadou cu dulciuri    

34. Tort cadou cu dulciuri    

Cauți cadouri de Paște speciale pentru cei dragi? Tortul cadou cu dulciuri poate fi este alegerea perfectă! Preparate cu atenție și așezate într-o formă circulară, exact ca un tort, produsele sunt ambalate într-un mod elegant, transformând-le într-un deosebit cadou pentru Paște.    

35. Căsuță pentru păsări decorată 

35. Căsuță pentru păsări decorată 

Dacă ești în căutarea unui cadou de Paște potrivit pentru grădina celor dragi, poți alege să le dăruiești o căsuță pentru păsări decorată cu elemente primăvăratice. Căsuța este prevăzută cu un șnur de care poate sta agățată și se potrivește inclusiv în decorul interior.  

36. Aranjament de Paște 

36. Aranjament de Paște 

Aranjamentul cu motive pascale  poate fi ideal pentru un cadou de Paște, fiind un obiect de decor unic ce ne poartă cu gândul la poveștile copilăriei. Iepurașul din machetă surprinde cu o pălărie roz, iar întregul decor este de poveste, cu elemente florale diafane. Alege acest aranjament deosebit și oferă un cadou de Paște special celor dragi!   

Carte Pastele in Familie

37. Paștele în Familie – Tradiții, rețete și decorațiuni  

Adună-ți familia în jurul mesei într-un mod special cu cartea ‘Paștele în familie – Tradiții, rețete și decorațiuni’! Descoperă minunate poezii, preparate speciale de sezon și tutoriale creative pline de culoare pentru a vă decora casa și masa de Paște.  

Împărtășiți sentimentele și tradițiile pascale cu cei dragi și creați amintiri de neuitat. O alegere perfectă pentru un cadou de Paște plin de suflet și înțelegere.  

În concluzie 

Paștele este o sărbătoare specială pentru mulți dintre noi, iar cu ocazia acestei sărbători, îți poți surprinde apropiații cu cadouri inedite și utile. Sperăm că lista de cadouri de Paște ți-a fost de ajutor pentru a găsi cele mai potrivite surprize pentru următoarea ocazie.  

Vezi și: 19 idei de cadouri de Crăciun