25 Cele Mai Inspirate Idei De Cadouri Pentru Botez

article

Botezul este un eveniment special și emoționant pentru orice familie, deoarece, adesea marchează încreștinarea celui mai nou membru al unei familii și o nouă etapă în viața părinților. Și pentru că botezul este un moment important, este imperios necesar să alegeți un cadou special, memorabil, pentru a vă arăta dragostea și sprijinul vostru pentru noua familie.  

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui cadou tradițional sau modern (ori mai ieșit din comun), un cadou util sau unul simbolic, acest articol vă prezintă 25 de idei inspirate de cadouri pentru botez, care să vă ajute să găsiți cadoul perfect, care are acel “ceva”.  

Astfel, să descoperim împreună cele mai inspirate idei de cadouri pentru botez, fie că vorbim despre cadouri de botez pentru fete, cadouri de botez pentru băieți, cadouri de botez pentru părinții noului-născut și să facem ca acest eveniment să fie cu adevărat memorabil. 

1. Scaun auto pentru copil

1. Scaun auto pentru copil

Dacă aveți de-a face cu niște părinți aventuroși, care vor să prezinte lumea micului lor supererou încă din primele luni de viață, un scaun auto poate reprezenta cadoul ideal pe care-l puteți oferi în cadrul unui botez. Un astfel de scaun oferă siguranța necesară oricărui bebeluș în timpul unei deplasări cu mașina, fie ea de scurtă sau lungă durată. 

Cărucior pentru nou-născuți

2. Cărucior pentru nou-născuți 

Un cadou potrivit pentru un botez ar trebui sa fie atât util, cât si memorabil. Și ce cadou ar putea fi mai util decât un cărucior pentru bebeluși? Acesta nu este doar un obiect esențial pentru părinți, ci și un mic adăpost pentru bebeluș în momentele în care iese în lume. 

Scaun de masă pliabil

3. Scaun de masă pliabil

Scaunele pliabile de masă pentru bebeluși sunt ideale pentru mesele de familie sau pentru călătoriile în vacanță, unde părinții vor avea nevoie de un loc în care copilul să se simtă comod – ca în scaunul de acasă. Ei bine, ce să vezi? Se poate chiar în scaunul de acasă. Acest tip de scaun este ușor de pliat și transportat, astfel încât părinții pot să ia scaunul cu ei oriunde merg. 

Premergător pentru bebeluși

4. Premergător pentru bebeluși 

Să-ți vezi micuțul făcând primii pași este un moment important, plin de emoție și bucurie. Dar, pe măsură ce bebelușul începe să exploreze, s-ar putea ca părinții să înceapă să-și facă griji cu privire la siguranța lui. Tocmai de aceea, un premergător pentru bebeluși este un excelent cadou de botez pentru fete și băieței.

Pătuț pentru bebeluși

5. Pătuț pentru bebeluși

Dacă plănuiți să împărțiți cheltuielile unui cadou mare cu un grup sau căutați un cadou care să merite o răsplată, un pătuț pentru bebeluș este o alegere uimitoare.  

Făcute cu dragoste și lucrate cu grijă, paturile pentru bebeluși sunt refugiul perfect pentru ca micuțul proaspăt încreștinat să se odihnească și să viseze frumos. 

Baby monitor

6. Baby monitor 

În calitate de părinte, ați dori să faceți tot ce puteți pentru ca micuțul dumneavoastră copil să fie în siguranță, mai ales atunci când doarme. Dar, oricât de mult v-ar plăcea să fiți alături de el în fiecare moment al zilei, acest lucru pur și simplu nu este posibil – și aici intervine un baby monitor, un cadou ideal pe care să-l oferiți unor tineri părinți la un botez. 

Cadouri botez - Marsupiu ergonomic

7. Marsupiu ergonomic

Prin alegerea unui astfel de produs, veți face un cadou practic și util, care aduce bucurie și fericire părinților și copiilor în utilizarea lui. De asemenea, acesta poate fi utilizat atât în momentele de somn ale bebelușului, cât și în cele de activitate. Este un cadou perfect, mai ales dacă părinții au în plan să meargă în drumeții. 

Leagăn electric pentru bebeluși

8. Leagăn electric pentru bebeluși 

Pentru unii bebeluși, singura modalitate de a adormi este să fie ținuți în brațe sau legănați, ceea ce poate fi epuizant pentru părinții care suferă de lipsa somnului în primele luni ale nou-născutului. Dacă iubiți părinții copilului atât de mult, un leagăn electric este o mină de aur, acesta fiind o a doua sau a treia pereche de brațe pentru aceștia.  

Sterilizator electric de biberoane

9.  Sterilizator electric de biberoane

Să nu uităm cât de importantă e sănătatea nou-născutului. Și trebuie să ne gândim la asta zilnic, nu doar la ocazii precum un botez. Tocmai de aceea, un sterilizator de biberoane este un cadou minunat, care-l poate ajuta pe cel mic să fie ferit de probleme. 

Prosop cu glugă pentru bebeluși

10. Prosop cu glugă pentru bebeluși

Un alt cadou de buget, un prosop de acest tip poate face să zâmbească orice părinte și copil. Astfel de prosoape cu glugă pot fi găsite sub forma unor diverse mărimi și modele, fiind niște cadouri de botez potrivite atât pentru băieței, cât și pentru fetițe. 

11. Pătuț pliabil și portabil pentru bebeluși

11. Pătuț pliabil și portabil pentru bebeluși

Dacă părinții au tendința de a călătorii des, un astfel de pat pliabil îl poate face pe bebelușul care exploră lumea alături de părinți ca să se simte ca acasă, indiferent unde se află în lume. Bineînțeles, aceste paturi pliabile pot fi găsite în diferite modele, culori și cu diferite specificații de ultimă generație. 

Încălzitor biberoane

12. Încălzitor biberoane

Și pentru că am vorbit mai devreme, la sterilizator de biberoane despre importanța sănătății nou-născutului, un cadou de botez precum un încălzitor de biberoane vine tot în sprijinirea sănătății acestuia. Ba mai mult, acesta economisește timp prețios și părinților. Un astfel de produs aduce fericire la fiecare masă oricărui bebeluș. 

13. Set hrănire bebe din silicon 

13. Set hrănire bebe din silicon 

Acest set de hrănire pentru bebe din silicon cu siguranța poate scăpa părinții celui mic de minute sau chiar ore pe care, în absența unui astfel de set, le-ar pierde din cauza curățeniei constante pe care aceștia ar trebui s-o facă. Un astfel de set se poate spăla și face gata de reutilizare în 2 minute. E un cadou pentru botez de buget, ideal pentru a ușura munca părinților. 

Scaun de baie pentru bebe

14. Scaun de baie pentru bebe

Scaunul de baie pentru bebeluși este ușor de utilizat, forma ergonomică a produsului asigura un suport confortabil pentru cel mic, se poate sprijini cu ușurință pe spătar și pe cotiere și se poate juca cu cele trei jucării colorate ce le stimulează imaginația, iar pentru părinte să le lase mâinile libere pentru joacă și spălat. 

Lampa de veghe muzicala

15. Lampa de veghe muzicala

Și pentru că părinții au adesea și multe alte sarcini cu privire la creșterea copilului, aceștia nu pot sta în fiecare minut cu cei mici. Tocmai de aceea, această lampă de veghe muzicală poate păzi ca un străjer copilașul, în timp ce acesta își construiește marele imperiu din vis, având parte totodată de muzica cea mai potrivită pentru el pe parcursul întregii acțiuni. 

Body bebe

16. Body bebe

Oferind un body pentru bebeluș drept cadou la botez, e greu să dați greș. Mai ales dacă body-ul are și un mesaj amuzant. Până la urmă, ceea ce e cu adevărat important este să fie un cadou util, ce poate fi folosit. 

Trenuleț argintat cu spații pentru șuviță și dințișor

17. Trenuleț argintat cu spații pentru șuviță și dințișor 

Din gama cadourilor cu o puternică valoarea sentimentală, acest trenuleț argintat cu spații pentru șuviță și dințișor poate depozita pe o perioadă îndelungată 2 dintre primele și cele mai importante evenimente ale unui nou-născut: tăierea moțului și căderea primului dințișor. Dacă știți că părinții celui mic pun mult accent pe cadouri sentimentale, acest cadou face cu ușurință parte atât din gama cadouri botez. 

Cadouri Botez - Kit mulaj bebeluș

18. Kit mulaj bebeluș

 
Dacă vreți să oferiți un cadou de botez care nu va fi uitat cu ușurință, cu siguranță un kit de mulaj pentru bebeluși este un astfel de cadou. Procesul de mulaj este un eveniment de neuitat pentru părinți și o activitate distractivă pentru toata familia. Aceștia pot imortaliza astfel mânuța și piciorușul adorabil ale bebelușului pentru totdeauna, rezultatul final fiind extrem de realist și emoționant. 

Kit ramă foto cu amprenta mulaj

19. Kit ramă foto cu amprenta mulaj 

La fel ca mai sus, un kit ramă foto cu amprenta mulaj este un cadou splendid. Dacă doriți să puneți în ramă mulajul, acest cadou de botez este mai potrivit decât cel de mai sus, însă dacă doriți să expuneți mulajul ca un bibelou, kit-ul de la punctul 17 s-ar putea să fie o variantă mai bună. 

Suport argintat pentru certificatul de naștere

20. Suport argintat pentru certificatul de naștere

Suportul argintat pentru certificatul de naștere face parte din categoria de cadouri pentru botez micuțe și drăguțe. Este un element de buget, al cărui scop este acela de a păstra în taină certificatul de naștere al nou-născutului. 

21. Ramă foto amprentă cu cerneală pentru mânuța și piciorușul bebelușului

21. Ramă foto amprentă cu cerneală pentru mânuța și piciorușul bebelușului

Din categoria cadourilor pentru botez simbolice, acest tip de ramă foto cu amprentă cu cerneală reprezintă o modalitate fenomenală de a imortaliza momentul încreștinării celui mic. De asemenea, păstrat cu sfințenie de către părinți, poate aduce zâmbete și amintiri o dată cu înaintarea în vârstă a copilului de azi, respectiv adultului de mâine. 

Cărți despre parenting

22. Cărți despre parenting

Niciodată nu este prea multă informație cu privire la creșterea sănătoasă a unui copil. Tocmai de aceea, o carte despre parenting poate fi ideală, mai ales pentru niște părinți tineri. Cartea din imagine este una dintre cele mai cunoscute în materie de parenting, dar cu siguranță puteți alege dintr-o gamă diversă de astfel de cărți pentru a vă educa și crește cât mai bine copilul. 

Păturică cu model bufniță pentru bebeluși

23. Păturică cu model bufniță pentru bebeluși 

Fiind o soluție de buget ce poate fi oferită drept cadou la botez, o păturică precum cea de mai sus poate deveni un cadou ideal pentru un bebeluș. Până la urmă, orice bebeluș are nevoie de un protector care să doarmă cu el și să-l facă să se simtă bine. 

Protecție ochi și urechi pentru bebeluș în timpul băiței

24. Protecție ochi și urechi pentru bebeluș în timpul băiței

Putând fi găsită sub diferite forme, o astfel de protecție pentru ochii și urechile bebelușului în timpul băiței este o variantă de buget, utilă și drăguță ce poate fi oferită unui nou-născut la botez.  

Scutece

25. Scutece

Iar ultimul, dar nu cel din urmă cadou pentru botez pe care-l puteți face sunt pur și simplu câteva pachete de scutece pentru noul-născut. Deși nu este cel mai creativ cadou pe care-l puteți oferi, trebuie să recunoaștem că primii ani ai oricărui copil sunt dificili și costisitori, iar scutirea părinților de a cheltui sute de lei pe scutece poate reprezenta un cadou minunat și practic. 

În concluzie 

Fie că sunteți în căutarea unor idei de cadouri pentru botez care să aibă o utilitate reală sau idei de cadouri de botez simbolice, prin intermediul acestui articol ați putut identifica idei pentru toate aceste categorii. Tot ce vă mai rămâne este să luați o decizie și să alegeți cadoul care se potrivește cel mai bine caracterului și nevoilor acelor persoane dragi cărora doriți să le oferiți. 

Vezi și: 20 De Idei De Cadouri Pentru Bebeluși