27 Idei de Cadouri pentru Secret Santa 

article

Anul acesta alege să fii un Secret Santa pregătit și transformă acest eveniment într-un moment de bucurie și un prilej de a-ți cunoaște mai bine colegii sau șefii. Știm că luna cadourilor este plina de evenimente, cadouri peste tot și agitație prin magazine. Dar ce zici de puțin ajutor din parte spiridușilor?  

Ți-am pregătit o listă de cadouri super pentru colegi, pe toate gusturile și bugetele, pentru ca tu să fii cel mai amuzant Moș Crăciun și să-i dai pe spate până și pe cei mai Grinch colegi. 

Popularitatea acestui eveniment a crescut considerabil în ultimii ani, iar acum putem afirma că nu mai este instituție care să nu celebreze un astfel de moment plăcut, ce are ca scop îmbunătățirea relațiilor dintre prieteni, colegi, și parteneri de colaborare. Plăcerea oferirii unui cadou amuzant de Secret Santa este mai mare decât obiectul în sine, și are o  însemnătate aparte pentru că poate transforma fiecare colectiv într-o adevărată echipă unită. 

Citește în continuare și descoperă cele mai bune idei de cadouri de Secret Santa. Ce zici, spiridușim împreună? 

Instalație de Crăciun Tip Perdea cu Telecomandă

1. Instalație de Crăciun Tip Perdea cu Telecomandă  

Pentru acele colege iubitoare de Crăciun, ce aleg să-și decoreze fiecare colț al casei, instalația de tip perdea cu telecomandă este una din acele idei de cadouri pentru Secret Santa ce impresionează prin bun gust și delicatețe.

Cu o lungime de 3 metri, 300 de luminițe LED și 8 moduri de lumină, această instalație transformă orice spațiu simplu într-o poveste de iarnă superbă. 

2. Set Decorațiuni din Lemn pentru Brad 

2. Set Decorațiuni din Lemn pentru Brad 

Cauți idei de cadouri pentru Secret Santa sub 50 de lei? Atunci setul de 12 decorațiuni pentru brad este alegerea perfectă pentru a-ți surprinde colega de la HR. Cu acest set de decorațiuni din lemn cu tot felul de modele clasice precum, toboșarul, îngerașul si căluțul, vei aduce un zâmbet pe chipul colegei și cine știe, poate tu vei afla primul de mult așteptatul team building. 

Lampă multifuncțională

3. Lampă multifuncțională 

Pentru acel coleg ce are lumina aprinsă de la prima oră a dimineții și sperie orice pasăre de noapte, alege să-l surprinzi cu una din acele creative idei de cadouri Secret Santa ce nu vor trece neobservate. Colegul se va bucura de acest cadou practic, fiind utilă ca lampă de citit, lumină de veghe, lanternă sau lumină de urgență. 

Figurină Spărgătorul de Nuci

4. Figurină Spărgătorul de Nuci 

Tot din categoria de cadouri Secret Santa sub 50 de lei face parte și această minunată figurină cu Spărgătorul de Nuci. Aceasta figurină clasică ce se va integra perfect în orice decor și va aduce o pată vibrantă de culoare. Figurina este realizată din lemn, având o înălțime de 14 cm. 

Set Decorațiune de Crăciun DIY 

5. Set Decorațiune de Crăciun DIY 

Pentru colegele de la conta pasionate de hobby-urile de tip do-it-yourself, alege din toate aceste idei de cadouri de Secret Santa ceva ce le alimentează pasiunea și îndemânarea. Cu setul decorațiune de Crăciun DIY, colegele de la contabilitate își pot ornamenta și picta singure mini decorul de Crăciun. 

6. Agenda din Piele Naturală Vintage

6. Agenda din Piele Naturală Vintage

Cauți un cadou inedit pentru colega ta de muncă? O agendă Vintage de 240 de pagini lucrată manual este întotdeauna un cadou bun de Secret Santa și nu numai.

Agenda prezentată mai sus este creată din produse reciclate, fiind un cadou perfect pentru orice persoană care dorește să susțină produsele eco-friendly. 

7. Cutie Muzicală de Crăciun  

7. Cutie Muzicală de Crăciun  

Anul acesta i-ai tras la sorți chiar pe ei, dar nu ai idei de cadouri de Secret Santa pentru șefi? Noi îți propunem această minunată cutie muzicală de Crăciun ce va umple fiecare decor și va adăuga un strop de magie. Cu această frumoasă decorațiune, șefii tăi vor atrage cu siguranță privirile tuturor celor care le vor călca pragul. 

8. Set de Lumânări Parfumate de Crăciun

8. Set de Lumânări Parfumate de Crăciun

Atunci când vrei să-ți impresionezi colegii cu minunatele cadouri de Secret Santa, alege ceva pe placul tuturor. Setul aromat de lumânări de Crăciun poate fi o alegere clasică, ce oferă o atmosferă hygge casei sau biroului. Alături de o ceașcă de ceai fierbinte, setul de lumânărele aduce un plus de căldură în sufletul colegilor și poate fi una din acele practice idei de cadouri de Secret Santa. 

Set Stilou Vintage cu Pană

9. Set Stilou Vintage cu Pană 

Ești nou angajat dar totuși ai avut norocul de a-i trage la sorți chiar pe șefii tăi? Vrei să lași o impresie bună, dar n-ai idei de cadouri de Secret Santa pentru șefi? Atunci noi îți propunem setul vintage de scris ce conține stiloul cu pană, călimara și suportul de birou. Nu numai că vor rămâne plăcut impresionați, dar cu un asemenea accesoriu biroul lor va căpăta un aer eclectic și va atrage toate privirile. 

10. Suport de Cărți reglabil din Oțel

Cu ajutorul unui suport de cărți reglabil, dragostea pentru lectură poate fi perfect sincronizată cu dorința de organizare. De aceea, pentru Secret Santa, alege să dăruiești colegului sau colegei tale un suport de cărți extrem de util, care aduce ordine pe rafturi. Realizat din oțel, suportul își găsește cu ușurință locul pe orice raft și creează un aspect plăcut colecției de cărți. 

Cana de Porțelan cu Sită și Capac 

11. Cana de Porțelan cu Sită și Capac 

Avem și idei de cadouri de Secret Santa pentru fete, doamne și domnișoare. Pentru colegele de la marketing, alege ceva practic, dar inspirat, ce le va transforma pauzele în adevărate ritualuri de ceai. Tu doar trebuie să-i oferi cadoul de Secret Santa cu zâmbetul la purtător și cu siguranță le vei impresiona! 

12. Papuci de Crăciun 

12. Papuci de Crăciun 

Un cadou clasic, dar mereu util, sunt o pereche de papuci de casă cu tematică de Crăciun.

Acest cadou este perfect pentru oricine sărbătorește Crăciunul și nu numai. Pe lângă Review-urile bune de pe mag, papucii de casă cu tematică de Crăciun au un preț avantajos și reprezintă o ofertă de nerefuzat pentru un cadou de Secret Santa. 

13. Șosete Amuzante de Crăciun

13. Șosete Amuzante de Crăciun

Ai auzit pe cineva că are destule șosete? Nici eu. Dar o pereche de Șosete amuzante cu tematică de Crăciun? Clar nimeni nu are destule.

O pereche de șosete amuzante de Crăciun este un cadou util și amuzant de Secret Santa, perfect pentru orice colegă. 

14. Set bijuterii

14. Set Bijuterii

Un set de bijuterii poate fi un cadou extrem de folositor pentru orice persoană. Bijuteriile sunt folosite pentru diferite ocazii, dar bijuteriile de Crăciun sunt mereu un cadou inedit și pe placul atât domnișoarelor cât și doamnelor.

Bijuteriile de Crăciun au de obicei un preț accesibil și o calitate bună, precum cele din link-lu de mai jos. 

15. Portofel Bărbați din Piele

15. Portofel Bărbați din Piele

Spre deosebire de femei, bărbații au obiceiul de a-și schimba portofelul abia când este în ‘ultimul stadiu al vieții’. De aceea, un portofel din piele naturală cu protecție RFID este un cadou excelent de Secret Santa pentru un coleg.

Mai jos puteți găsi unul din cele mai frumoase și elegante portofele pentru bărbați.

Brățară din argint Sparkling Tennis Clear

16. Brățară de argint dama

Chiar dacă vorbim de un cadou de Secret Santa sau nu, o brățară de argint este un cadou superb pentru orice femeie. Deși argintul este unul dintre cele mai valoroase materiale, o brățară de argint nu costă atât de mult.

Mai jos, puteți găsi o selecție cu niște brățări de argint foarte frumoase, și care vin într-un timp scurt.

17. Stilou Parker

17. Stilou Parker

Căutați un cadou de Secret Santa pentru o persoană mai clasică, căruia îi place să scrie și să citească?

Stiloul Parker este o alegere excepțională. Clasic, stilat și la un preț bun – Stiloul Parker este perfect pentru iubitorii scrisului de mână. Mai jos puteți vedea prețul Stiloului Parker. 

18. Mănuși Dama, Model de Pisică

Nu știi ce cadou să-i iei de Secret Santa unei colege pasionate de pisici? Am găsit cadoul perfect pentru tine.

Mănușile sub forma de pisica, cu capăt decapotabil, sunt sigur un cadou pe placul ei. La un preț foarte bun, le puteți găsi dând click pe butonul de mai jos. 

19. Lampă de Veghe Lună

Unul din cele mai frumoase cadouri de Secret Santa atât pentru el cât și pentru ea e o lampa de veghe. Și ce model mai frumos poți găsi decât cel al Lunii de pe cer?

Modelul de mai sus are 7 tipuri diferite de culori a lunii și e perfect pentru cei care stau până târziu. Cât despre preț, Lampa este foarte accesibilă tuturor, așa cum puteți observa dând click mai jos. 

20. Tasta Antistres "Enter"

20. Tasta Antistres “Enter”

Nu știi ce cadou să-i cumperi colegului tău de Secret Santa, care este game? O tastă anti stres de 20 de cm este probabil un cadou ideal și util pentru a reduce stresul.

De asemenea, este și unul dintre cele mai amuzante cadouri pentru gamerii de pretutindeni. Poți vedea mai jos prețul redus al acesteia. 

21. Cană pentru Leneși

21. Cană pentru Leneși

Tuturor ne place să bem cafeaua sau ceaiul dimineața. Dar ce se întâmplă când ești prea leneș pentru a amesteca laptele din cafea sau zahărul din ceai? Atunci trebuie să primești cadou o cană pentru leneși – care se amestecă automat. Crezi că ai un coleg care are nevoie de așa ceva? Atunci poți să-i iei asta ca și cadou de Secret Santa.

22. Boxă Portabilă

22. Boxă Portabilă

Fie că e vorba de un împătimit al muzicii sau nu, o boxă portabilă reprezintă un cadou util și inteligent de Secret Santa. Această boxă portabilă retro cu un design unic este o alegere perfectă.

Notă: A nu se folosi pentru a asculta colinde în birou. 

23. Pușculiță Lingou de Aur

23. Pușculiță Lingou de Aur

Un cadou interesant și amuzant, dar mai puțin util, este o pușculiță sub forma de lingou de aur. E un cadou perfect de Secret Santa, în special pentru colegul acela care spune că vrea să strângă bani de vacanță. Mai jos puteți vedea prețul acestui cadou pe eMAG. 

24. Râșniță Electronică

24. Râșniță Electrică

Ai un coleg sau colegă care este super pasionat/ă de gătit și nu știi ce să-i cumperi? Încearcă o râșniță electrică pentru sare și piper care-i va ușura viața cu siguranță.

Mai jos, puteți găsi modelul EKP002 din oțel inoxidabil cu camere de depozitare transparente și control la finețea măcinării. 

25. Set Lego Mandalorian

25. Set Lego Mandalorian

Ne-am gândit și la colegul acela pasionat de Star Wars și-am găsit un cadou care să-i pună mintea la contribuție. Setul de Lego Madalorian este la un preț foarte accesibil și arată foarte bine, fiind perfect pentru decorarea unui birou. Prețul acestuia poate fi găsit mai jos: 

Mouse Gaming

26. Un Mouse Bun de Gaming

Nu poți da greș ca Secret Santa făcându-i cadou unui gamer un mouse de gaming. Chiar dacă probabil are unul mai bun, mereu e util să ai un mouse de rezervă, în caz că te lasă fix în timpul Ranked-ului. Am ales unul din cele mai rezistente și folosite mouse-uri de gaming și anume Razer Deathadder Essential. 

27. Dozator în Formă de Glob Pământesc

27. Dozator în Formă de Glob Pământesc

Și probabil cadoul perfect de Secret Santa pentru bărbați – un Dozator în formă de glob pământesc.

Poate fi folosit pentru diferite băuturi, dar e clar pentru ce va fi folosit. Un dozator este mereu un cadou fenomenal pentru un bărbat, iar prețul atractiv îl face o ofertă ce nu trebuie să fie ratată. Dă click mai jos pentru a vedea prețul. 

Concluzie 

Secret Santa este o tradiție amuzantă în care persoanele implicate schimbă cadouri. Unul dintre cele mai importante aspecte ale acestei tradiții este găsirea unui cadou potrivit, care să se încadreze în bugetul stabilit. 

Dacă sunteți în căutarea de idei de cadouri de Secret Santa, există multe opțiuni minunate disponibile pentru toate gusturile și bugetele. De exemplu, dacă bugetul este limitat la 50 de lei, puteți alege o carte, o lumânare parfumată sau o cană. Și nu uita să pui puțin suflet în viitoarele alegeri.