20 De Idei De Cadouri Pentru Bunic 

article

Te-a învățat să te cațări în copac. Ați construit împreună zeci de oameni de zăpadă. Ați studiat pomii din curte, le-ați cules fructele și ați savurat cea mai bună dulceață proaspătă. Nu încetează vreodată să se laude cu privire la tine, iar poveștile sale sunt cele mai captivante. Nu se dă în lături de la nicio provocare, așa cum nu ezită să te răsfețe de fiecare dată când are ocazia. Îți este în egală măsură părinte, dascăl și cel mai bun prieten. Este ca un bodyguard, nimeni nu poate trece de el când vine vorba de nepoții săi, nici măcar părinții celor mici.  

El este bunicul tău, cel care a avut mereu grijă ca tu să ai parte de momente memorabile și învățături de neprețuit. Munca și dăruirea de bunic nu se vor risipi niciodată pentru el, iar acum este rândul tău să îl răsfeți și să îl surprinzi cu fiecare ocazie. Chiar dacă uneori ți se poate părea dificil să găsești cele mai frumoase cadouri pentru bunic, știi prea bine că el va fi surprins indiferent de ceea ce îi dăruiești, iar noi îți venim în ajutor cu o listă de cadouri pe care orice bunic le va aprecia mult și sincer.  

cadou pentru bunic set de barbierit

1. Set pentru bărbierit 

Nimeni nu poate uita pozele vechi în care bunicii aveau mereu ținute elegante și impecabile. Unul dintre cele mai potrivite cadouri pentru bunic poate fi un set pentru bărbierit, care să îl trimită imediat cu gândul la tinerețe, datorită aspectului clasic al instrumentelor. Setul conține un Safety Razor, pămătuf de bărbierit și un suport, toate fabricate din materiale calitative și cu un design elegant.  

joc de sah si table realizat manual

2. Joc de șah și table

Dacă în copilărie concurați pentru ultima clătită sau într-o cursă la săniuș, acum este timpul să țintiți spre podium la șah sau table. Dăruiește-i bunicului tău o tablă cu jocuri de șah și table, care îl va putea provoca să își etaleze cunoștințele cu privire la două dintre cele mai populare jocuri de strategie.  

vin alb de vinoteca

3. Vin alb de vinotecă

Cu siguranță că de-a lungul timpului bunicul tău a degustat nenumărate vinuri, însă unul dintre cele mai populare este cu siguranță Grasa de Cotnari. Cu o istorie lungă de peste șase secole, Grasa de Cotnari rămâne unul dintre cele mai consumate vinuri de origine românească. Tocmai de aceea, îl poți surprinde pe bunicul tău cu o sticlă de vin alb de vinotecă din 1984, ambalat într-un mod clasic și autentic.  

Set de scris cu stilou și pix Parker, colecția Jotter Royal

4. Set cu pix și stilou

Stilourile Parker sunt renumite la nivel internațional, iar simplul fapt că acestea au fost folosite inclusiv la semnarea tratatelor de pace ale SUA în secolul XIX le face cu adevărat deosebite. Cu un design foarte discret și detalii placate cu aur de 23K, stiloul și pixul Parker îl vor face pe bunicul tău să se simtă cu adevărat special.  

aparat de masaj

5. Aparat pentru masaj 

Uneori, îl poate durea spatele, o afecțiune atât de inevitabilă pentru cel care te-a purtat pe umeri toată copilăria. Bunicul tău se poate bucura de un răsfăț desăvârșit cu un aparat profesional pentru masaj. Aparatul poate fi utilizat pentru spate, abdomen și picioare, iar faptul că este compact îl face să fie ușor de transportat și utilizat frecvent.  

scaun de pescuit

6. Scaun pentru pescuit

Dacă bunicului tău îi place să își petreacă zilele la pescuit, cu siguranță că vrei să te asiguri că acesta este ferit de soare și are un scaun comod pe care să se poată retrage. Scaunul pliabil pentru pescuit este foarte eficient, fiind ușor de asamblat și transportat. Mai mult, acesta are un baldachin atașat, astfel încât să asigure o protecție cât mai mare împotriva soarelui.  

tablou personalizat cadou 70 de ani

7. Tablou personalizat

Amintirile alături de bunici sunt printre cele mai vechi și mai speciale, iar ziua bunicului tău este momentul ideal să rememorați împreună momentele deosebite pe care le-ați avut de-a lungul timpului. Prin urmare, poți personaliza un tablou cu poze din arhiva proprie, astfel având posibilitatea de a crea un cadou inedit, care se va număra în scurt timp printre preferatele bunicului tău. 

sapca north face

8. Șapcă

Soarele este cel mai bun medicament, dar și aici se aplică moderația. De acea este de preferat să ne protejăm de soarele în exces. Așadar, fă-i cadou bunicului tău o șapcă North Face. Cu un design minimalist și elegant, șapca North Face oferă o protecție optimă asigurându-i bunicului tău zile de vară relaxante, fără disconfort. 

fular

9. Fular

Dacă vara este necesar să ne protejăm de soare, iarna este momentul să stăm departe de frig, vânt și viscol. Tocmai de aceea, te poți asigura că bunicul tău are accesoriile potrivite în garderobă, dăruind-ui un fular din amestec de lână cu un model simplu potrivit pentru nenumărate ținute.  

jacheta fleece

10. Jachetă

Ne dorim multe lucruri pentru bunici, însă printre ele nu se va număra niciodată senzația de frig. Prin urmare, poți alege o jachetă din flanel care să îi fie alături bunicului tău în zilele răcoroase. Jacheta poate fi asortată cu ușurință, are un design modern și este fabricată dintr-un material călduros. 

binoclu

11. Binoclu

Suntem siguri că bunicul tău nu are nevoie de binoclu pentru a te vedea bine, însă un astfel de instrument l-ar putea ajuta să descopere multe alte detalii în aventurile sale în natură. Așa cum în copilărie îți împărtășea secretele grădinii sale, poate în continuare să facă noi descoperiri cu privire la ce se ascunde după arborii pe care i-a crescut cu multă dăruire.  

borseta

12. Borsetă

Bunicii au fost și vor fi mereu practici din cale-afară. Mereu în priză și cu noi planuri pentru casă și grădină, aceștia au nevoie de o borsetă la fel de practică precum ei. Borseta are o centură prevăzută cu patru compartimente potrivite pentru diferite instrumente. Materialul borsetei este impermeabil, iar design-ul acesteia o face ideală pentru zilele când bunicul tău își dorește să lucreze la proiectele sale inginerești.  

cadou toc de ochelari

13. Toc de ochelari

Cu toții știm povestea bunicilor care își caută ochelarii în timp ce îi au pe cap. Deși este o istorioară amuzantă, suntem siguri că ai prefera ca bunicul tău să își păstreze ochelarii într-un toc de calitate, care să îi protejeze de praf și zgârieturi. Tocul de ochelari Natty Pell este fabricat din piele naturală și prevăzut cu un sistem de închidere practic, cu capsă.  

ceas de birou pentru bunic

14. Ceas de birou

Bunicii sunt mereu punctuali. Mai mult, uneori se asigură că sunt gata înainte de ora stabilită, doar pentru a fi siguri că ajung la timp. Ei sunt mereu un exemplu de rigurozitate și punctualitate, iar ceasul pare a fi unul dintre cei mai buni prieteni ai lor. Ceasul de birou poate fi unul dintre cele mai frumoase cadouri pentru bunic, având un design simplu, însă elegant. 

panou aniversar sunt un bunic profesionist

15. Panou aniversar

Nimic nu se compară cu momentele când îi sărbătorim pe bunicii noștri. Așa cum ei ne sunt aproape la fiecare ocazie specială, ne face o deosebită plăcere să le fim alături când adaugă un an de experiență în calitate de oameni, dar mai ales în calitate de bunici profesioniști. Știm prea bine că meseria de bunic este una dintre cele mai speciale și solicitante, iar un panou aniversar îi poate surprinde și le poate arăta încă o dată câtă dragoste și apreciere le purtăm.  

16. Leagăn 

 
 
Din grădina sau de pe terasa Bunicului tău nu poate lipsi un leagăn de exterior în care acesta să se poată relaxa. Cu un generos baldachin și loc pentru 3 persoane, acest leagăn devine un colț perfect pentru momentele de liniște și odihnă. Leagănul are dimensiuni de 196x128x172cm și oferă un spațiu generos pentru a se bucura de serile de vară sau de răsfățul unei cărți bune. Construit din materiale durabile și rezistente la intemperii, acest leagăn asigură durabilitate pe termen lung 

17. Set Grătar 

Uneori prea condimentată, alteori poate prea rumenită, dar mereu cea mai gustoasă, mâncarea pregătită cu bunici va avea mereu ingredientul secret pe care îl căutăm cu toții: dragostea. Dacă bunicul tău este un maestru al grătarului, are nevoie de un set de ustensile pe măsură. Cele 26 de piese ale setului cu ustensile pentru grătar sunt depozitate într-o servietă practică și discretă, oferind astfel o experiență autentică atât bunicului tău, cât și celor care așteaptă cu nerăbdare să guste din preparatele pregătite de el.  

18. Set de golf interior 

18. Set de golf interior 

Câteodată, provocările care te întineresc e mai bine să înceapă la un nivel mai mic. De aceea, înainte să-l duci pe bunicul tău pe terenul de Golf, fă-i cadou un set de golf interior cu care să-și descopere pasiunea pentru acest sport nobil. Setul conține o crosă din aluminiu, două mingi de golf și o cupă de practică, pachet ce e ideal pentru a descoperi și exersa mișcările de bază din golf. 

vatra de foc pentru bunicul

19. Vatră de foc

Grădina bunicilor este martoră a nenumăratelor momente memorabile petrecute cu ei. Pentru a continua să creezi amintiri deosebite alături de bunicul tău, îi poți dărui o vatră de foc pentru a completa armonios serile petrecute împreună în grădină.  

cadou unelte pentru gradinarit

20. Unelte pentru grădinărit

Ales cu grijă pentru pasiunea bunicului tău pentru grădinărit, Setul cu Accesorii și Unelte pentru Grădinărit este un dar mai mult decât potrivit. Format din 11 piese, acest set îl va inspira în fiecare moment petrecut în grădină. Geanta de transport inclusă facilitează organizarea și transportul, oferindu-i o experiență plăcută și eficientă. Instrumentele sunt confecționate din oțel inoxidabil, garantând durabilitatea și calitatea lor pe termen lung.  

În concluzie 

Bunicul este una dintre cele mai importante persoane din viața ta, este cel care te-a învățat nenumărate secrete, cel care și-a retrăit copilăria alături de tine. Pentru el, ți-ai dori să găsești mereu cele mai speciale și folositoare cadouri, astfel încât să îi arăți mereu cât de mult îl prețuiești.  

Sperăm că ai găsit idei potrivite de cadouri pentru bunic în lista pregătită de noi. Până la următoarea ocazie când îl poți surprinde pe bunicul tău, este timpul să savurezi dulceața pregătită cu dragoste și dăruire, așa cum numai el știe să o facă.  

Vezi și: 20 De Idei De Cadouri Pentru Bunica