Top 25 de Idei de Cadouri pentru Băieți de 12 Ani. Ce îi Poți Cumpăra unui Adolescent? 

article

Aniversarea vârstei de 12 ani este un moment important pentru adolescenți, iar fiecare dintre ei merită să primească nenumărate cadouri care să îi fie alături pentru o perioadă îndelungată.  

Deși poate părea foarte dificil să găsești un cadou potrivit pentru un băiat de 12 ani, în funcție de bugetul tău și pasiunile acestuia, poți găsi diferite idei de cadouri ideale pentru sărbătoriți. Așadar, haide să vorbim despre 25 de opțiuni pentru care ai putea opta pentru un băiat de 12 ani.  

Idei de cadouri băieți – 12 ani – Jocuri și gaming 

Consola NINTENDO SWITCH

1. Consolă Nintendo Switch 

Nintendo Switch este foarte popular atât în rândul tinerilor, cât și în rândul adulților. Fiind o consolă foarte versatilă, Nintendo Switch îți permite să joci nenumărate jocuri palpitante și distractive, precum Super Mario, Pokemon, Need for Speed, Zelda și multe altele. Dacă sărbătoritul este pasionat de jocuri video, îi poți dărui o astfel de consolă care cu siguranță că îl va surprinde plăcut.  

2. Joc Mario Kart 

2. Joc Mario Kart 

Dacă optezi pentru o consolă Nintendo Switch, un joc potrivit pentru aceasta poate fi Mario Kart 8 Deluxe. Mario Kart 8 este un joc de curse care dispune de nenumărate piste de curse din ediția Wii U, însă varianta Deluxe a jocului vine cu modificări surprinzătoare. Mai mult, personajelor precum King Boo, Dry Bones și Bowser Jr li se alătură noi personaje, cum ar fi Inklings din Splatoon.  

3. Volan de gaming 

3. Volan de gaming 

Volanul pentru gaming este ideal pentru băieții pasionați de jocuri cu mașini și curse. Acesta oferă o experiență de joc inedite, având nenumărate funcții de ajutor la nivelul volanului. Dispozitivul este compatibil cu PlayStation 5, PlayStation 4, PlayStation 3 și orice tip de computer (PC). Setul conține un volan și un set de pedale fabricate din materiale de înaltă calitate.  

4. Consolă Xbox 

4. Consolă Xbox 

Xbox este un alt tip de consolă foarte popular la nivel internațional. Cu o memorie de 512 GB, Xbox Series S are o bibliotecă de jocuri surprinzătoare, iar controlerele sunt foarte ușor de configurat și utilizat. Setul include trei jocuri: Fortnite, Rocket League și Fall Guys. Mai mult, pachetul conține o consolă, un controler și un cablu HDMI Hi-Speed. 

5. XBOX Game Pass Ultimate – 12 Month Global Xbox Live Account 

5. XBOX Game Pass Ultimate – 12 Month Global Xbox Live Account 

Luând în considerare faptul că modelul Series S al consolei Xbox nu este compatibil cu jocurile pe CD, poți opta pentru un game pass care îi va oferi sărbătoritului un abonament de 12 luni pentru biblioteca de jocuri Xbox. Astfel, băiatul va avea ocazia să experimenteze nenumărate jocuri captivante, fără a fi nevoit să cumpere diferite jocuri care îl vor limita în ceea ce privește experiența de joc.  

6. Consolă PlayStation 5 

6. Consolă PlayStation 5 

Dacă Nintendo Switch și Xbox nu ți se par potrivite pentru sărbătoritul de 12 ani, poți opta pentru o consolă PlayStation 5 (PS5). Cu o memorie de 825 GB, consola are un design minimalist, în nuanțe de alb și negru. PlayStation 5 se bucură de o viteză fulgerătoare, este compatibil cu jocuri impresionante care oferă o grafică foarte clară și îmbunătățită și oferă o performanță mai crescută față de edițiile anterioare ale consolei.  

7. Joc FIFA 23 

7. Joc FIFA 23 

Un joc potrivit pentru consolele PlayStation 5 este FIFA 23, care este ideal pentru băieții pasionați de sporturi și mai ales de fotbal. Prin intermediul jocului FIFA 23, utilizatorii pot avea parte de o experiență unică a turneului de fotbal FIFA World Cup, iar aceștia pot alege din cele 32 de națiuni calificate în diferite moduri de joc.  

8. Lampă PlayStation 

Dacă sărbătoritul este pasionat în mod special de jocurile valabile pe consola PlayStation, îi poți dărui o lampă care are forma logo-ului consolelor populare. Lampa are o înălțime de 24 cm și este prevăzută cu trei moduri: Color Select, Color Phasing și Music Reactive. Astfel, lampa poate lumina în diferite culori și își poate schimba culorile în funcție de muzica din jur.  

9. Lampă Super Mario 

9. Lampă Super Mario 

Dacă una dintre principalele pasiuni ale băiatului de 12 ani este reprezentată de jocurile care îl au în centru pe Mario, cu siguranță că îl vei surprinde cu o lampă Super Mario în formă de cub cu semnul întrebării. Fiind un element foarte important și des întâlnit în jocurile Mario, această formă poate rămâne în amintirile multor utilizatori.  

10. Ochelari VR 

10. Ochelari VR 

Ochelarii VR (Virtual Reality) pot oferi o experiență de joc inedită, fiind capabili să transpună utilizatorul cât mai mult în universul în care aceștia vor să fie introduși cu ajutorul unui anumit joc. Ochelarii VR Nuodwell au căști integrate și dispun de o telecomandă cu diferite controale. Masca are un corp ușor și este prevăzută cu burete, astfel încât să fie foarte ușor de purtat.  

Idei de cadouri băieți – 12 ani – Cărți, accesorii și papetărie 

11. Unealtă multifuncțională pentru bicicletă 

11. Unealtă multifuncțională pentru bicicletă 

Dacă sărbătoritul este pasionat de biciclete și iese la plimbare cu bicicleta oricând are ocazia, îi poți dărui o unealtă multifuncțională care îl va ajuta să repare și să ajusteze anumite aspecte cu privire la bicicleta sa. Dispozitivul conține diferite chei hexagonale cu capăt sferic, unealtă pentru lanț și unelte cu trei prize, toate instrumentele fiind acoperite cu titan și ținute ferm în poziție de șuruburi groase. 

12. Set monede – Harry Potter 

12. Set monede – Harry Potter 

Un cadou potrivit pentru cei pasionați de cărțile sau filmele Harry Potter poate fi un set de monede parcă trimise chiar de Gringotts Bank, banca din universul creat de J. K. Rowling. Setul conține trei monede din alamă placate cu aur, argint și cupru, finisate manual și poate reprezenta un început al unei colecții vaste de monede adunate din toate colțurile lumii.  

13. The Adventures of Spider-Man 

13. The Adventures of Spider-Man 

Spider-Man este un personaj care inspiră nenumărați băieți mici și mari, iar o carte de benzi desenate cu celebrul om păianjen poate fi un cadou ideal pentru băieții pasionați de supereroii Marvel. Cartea se bazează pe desenele animate ale anilor 90 și are în centru tematica „Sinister Intentions”.  

14. Carte – Cum să câștigi la șah 

14. Carte – Cum să câștigi la șah 

Dacă sărbătoritul este pasionat de șah, poți opta pentru o carte care îl va introduce în lumea unuia dintre cele mai populare sporturi ale minții – „Cum să câștigi la șah”. Cartea are peste 450 de diagrame comentate care îl vor ajuta pe cititor să descopere numeroase soluții și trucuri pentru a putea jongla între tactici și a-și stabili principalele strategii de joc.  

15. Carte – Manualul bicicletei  

15. Carte – Manualul bicicletei  

„Manualul bicicletei” este un ghid ideal pentru pasionații de ciclism, fiind un ajutor de nădejde în înțelegerea și repararea tuturor tipurilor de biciclete. Manualul are peste 1000 de fotografii color, diferite îndrumări pas cu pas, operațiuni clasificate după dificultate, durată de execuție și instrumentele necesare.  

16. Carnet Harry Potter 

16. Carnet Harry Potter 

Un cadou potrivit pentru băieții productivi poate fi un carnet cu tematica Hogwarts, școala de magie și vrăjitori unde studiază celebrul Harry Potter. Carnetul poate fi folosit ca un planificator, întrucât dispune de pagini foarte bine organizate, atât pe luni, cât și pe zile. Mai mult, coperțile au un design inedit, parcă rupt din filmele originale Harry Potter.  

17. Banner – Harry Potter 

17. Banner – Harry Potter 

O altă opțiune potrivită pentru pasionații de acțiunea cărților și filmelor Harry Potter poate fi un banner cu stem școlii Hogwarts. Banner-ul are desenate cele patru simboluri ale caselor fondatoare: Cercetași (Gryffindor), Viperini (Slytherin), Astropufi (Hufflepuff) și Ochi-de-Șoim (Ravenclaw).  

18. Costum – Harry Potter 

18. Costum – Harry Potter 

Dacă băiatul sărbătorit este adeptul casei Viperinilor (Slytherin) din universul Harry Potter, poți alege să îi dăruiești un set format din șase piese care conține toate cele necesare pentru a te simți parte din colectivul Hogwarts. Setul conține o robă, fes, mănuși, fular, șosete și o cravată, toate brodate sau imprimate cu simbolul casei Viperinilor.  

19. Boxă portabilă 

19. Boxă portabilă 

O boxă portabilă este ideală pentru orice băiat care își dorește să asculte muzică oriunde s-ar afla. Cu un design ingenios și minimalist, sub forma unui roboțel, boxa portabilă Astro Speaker dispune de patru butoane pentru controlul volumului și al melodiilor, iar detaliul inedit cu privire la dispozitiv este reprezentat de faptul că poate fi utilizat și ca o telecomandă pentru selfie.  

20. Penar – Naruto Symbol 

20. Penar – Naruto Symbol 

Naruto a colorat copilăria multor băieți, iar pentru a menține amintirile cu Naruto încă vii, îi poți dărui sărbătoritului un penar înscripționat cu simbolul original Naruto. Penarul este prevăzut cu trei compartimente încăpătoare și este fabricat strict din materiale reciclate. Un astfel de accesoriu este ideal pentru a depozita nenumărate instrumente de scris.  

Idei de cadouri băieți – 12 ani – Fashion 

21. Curea 

21. Curea 

O curea este un accesoriu absolut indispensabil pentru garderoba oricărui băiat. Tocmai de aceea, îi poți dărui sărbătoritului o curea cu un design simplu, ideală pentru a se asorta cu nenumărate ținute alese de băiat. Cureaua este reglabilă și este prevăzută cu un sistem de închidere foarte eficient.  

22. Apă de toaletă  

22. Apă de toaletă  

Dacă îți dorești să îi oferi băiatului de 12 ani un parfum care să îi fie alături în perioada adolescenței, poți opta pentru apa de toaletă Dolce & Gabbana Light Blue. În general, apa de toaletă este mai puțin stridentă, fiind ideală pentru tinerii care abia încep să descopere parfumurile. Dolce & Gabbana Light Blue surprinde cu note de bergamot, rozmarin și citrice, având astfel un spirit mediteraneean.

23. Ochelari de soare 

23. Ochelari de soare 

Dacă îți dorești să îl surprinzi pe sărbătorit cu o pereche de ochelari de soare, poți opta pentru un model polarizat clasa 3, cu protecție UV 400 și lentile fotosensibile. Cu un design clasic în nuanțe de negru, ochelarii sunt ideali pentru nenumărate ținute, iar tocul antișoc îi poate ține în siguranță, păziți de particule de praf și alte impurități.  

24. Smartwatch 

Un dispozitiv avansat și foarte de ajutor, ceasul smartwatch este ideal pentru un băiat de 12 ani. Acesta dispune de GPS, astfel fiind un ajutor și pentru părinții celui mic, în cazul în care acesta se pierde. Ceasul are un design simplu, având cadranul și culoarea de culoare neagră. Ceasul este prevăzut cu cameră foto frontală și un buton SOS.  

25. Rucsac 

Fiecare băiat are nevoie de un rucsac încăpător, care să îi fie alături la școală, în excursii și în drumeții. Tocmai de aceea, îi poți dărui sărbătoritului un rucsac Heaven Urban Transport negru care oferă un spațiu de depozitare generos, fiind compartimentat inteligent. Rucsacul dispune inclusiv de un compartiment special pentru laptop, fiind capabil să protejeze dispozitivul de șocuri.   

Vezi și: 25 de Idei de Cadouri pentru Băieți de 14 Ani 

Concluzie – Top 25 de Idei de Cadouri – Băieți – 12 ani 

Dacă și tu considerai că este dificil să găsești un cadou potrivit pentru un băiat de 12 ani, sperăm că lista noastră ți-a fost de ajutor pentru a alege o surpriză potrivită pentru următoarea ocazie. 

Este important să reții că poți alege un cadou bazându-te pe pasiunile, preferințele și activitățile zilnice ale sărbătoritului. Mai mult, îl poți provoca pe acesta să încerce lucruri noi, să își pună la încercare creativitatea și să își dezvolte noi pasiuni.