Top 25 de Idei de Cadouri pentru Fete de 7 ani 

article

Vârsta de 7 ani este o perioadă încununată cu o evoluție surprinzătoare, atât pentru fete, cât și pentru băieți. În ceea ce le privește pe fete, ele se pot schimba radical în această perioadă, devenind mai delicate, mai atent, dar păstrându-și totuși spiritul copilăresc și dorința de a se juca neîncetat. 

Uneori, poate părea complicat să găsești un cadou potrivit pentru o fată de 7 ani. Te întrebi dacă își dorește cărți, jucării, haine, accesorii sau alte surprize. Tocmai de aceea, ne-am gândit să îți dăm câteva idei pentru fiecare dintre categoriile: sport, jocuri și jucării, arts & crafts, cărți și fashion.

Idei de cadouri fete 7 ani – Sport 

1. Loc de joacă 3 în 1

1. Loc de joacă 3 în 1

Așa cum am menționat anterior, o fată de 7 ani își dorește din plin să se joace cu cele mai interesante jucării, iar un loc de joacă o poate provoca să creeze nenumărate jocuri captivante, alături de prietenele ei sau chiar de alte jucării. Locul de joacă 3 în 1 este format dintr-o căsuță și un cort unite printr-un tunel intermediar. Mai mult, poți adăuga câteva bile colorate pentru a crește distracția semnificativ.

2. Set cu 2 rachete de badminton

2. Set cu 2 rachete de badminton

Dacă sărbătorita este adepta activităților în aer liber, poți alege să îi dăruiești un set de palete de badminton pentru copii. Având un design simplu, în nuanțe pastelate, paletele sunt ideale pentru a juca badminton alături de prieteni. De asemenea, setul include un. Fluturaș colorat și o minge moale, astfel fiind gata să facă parte din activitățile zilnice ale fetiței.

3. Role reglabile

3. Role reglabile

Un alt cadou perfect pentru o fată de 7 ani este reprezentat de o pereche de role reglabile care îi pot fi alături pentru plimbări lungi prin parc. Rolele sunt reglabile, fiind ideale pentru copiii cărora li se potrivesc mărimi cuprinse între 27 și 30. Mai mult, design-ul rolelor este adorabil, având câteva elemente din universul Barbie desenate pe partea laterală.

4. Trotinetă

4. Trotinetă

Trotineta este un alt mijloc de a te deplasa atunci când ieși la plimbare, iar o fetiță de 7 ani se poate bucura din plin cu ajutorul acesteia. Cu un model cochet în nuanțe de siclam și albastru-turcoaz, trotineta are ghidonul reglabil și poate fi pliată cu ușurință, astfel încât să poată fi transportată și depozitată eficient.

5. Bicicletă

5. Bicicletă

Dacă fetița sărbătorită nu este adepta rolelor sau a trotinetei, poți opta pentru o bicicletă care cu siguranță că îi va fi de ajutor la fiecare ieșire în parc. Bicicleta dispune inclusiv de un coșuleț și roți ajutătoare, în cazul în care cea mică abia învață să meargă pe bicicletă. Fiind construită special pentru fete.

Idei de cadouri fete 7 ani – Jocuri și jucării

6. Set de magie

6. Set de magie

Orice om poate deveni un magician dacă are încredere în puterile sale și are parte de instrumentele necesare. Așadar, o poți provoca pe fetiță să își exerseze abilitățile de magician cu setul de magie „Primul meu set magic”. Acesta conține nenumărate accesorii care pot crea trucuri impresionante, iar sărbătorita va avea ocazia să le prezinte în fața întregii familii.

7. Jucărie educativă

7. Jucărie educativă

Fiind abia în primii ani de școală, cea mică trebuie să exerseze operațiile pe care le învață alături de doamna învățătoare. Așadar, surprinde-o cu un joc educativ care are în centru o broască foarte drăguță și suratele sale mai mici. Jucăria funcționează ca o balanță care poate fi echilibrată cu broscuțe și numere. Mai mult, fetița poate face diferite calcule cu ajutorul cardurilor incluse în joc.

8. Păpușă interactivă

8. Păpușă interactivă

Fiecare fetiță își dorește să aibă grijă de un bebeluș, iar această dorință îi poate fi îndeplinită cu ajutorul unei păpuși interactive Llorens Newborns. Bebelușul de jucărie este îmbrăcat într-un costum foarte drăguț, iar dacă îi apeși burtica, acesta plânge și râde exact ca un copil și își strigă părinții. Mai mult, păpușa are membrele flexibile, ceea ce o face cu mult mai ușor de utilizat în cadrul a diferite jocuri.

9. Set de accesorii pentru păpuși

9. Set de accesorii pentru păpuși

O păpușă bebeluș are nevoie de atât de multe accesorii, iar setul complet pentru păpuși poate fi alegerea perfectă pentru noul cadou al fetiței. Setul conține: pătuț, cărucior, balansoar, țarc de joacă, gentuță, castron, biberon, cană de apă, suzetă, linguriță și furculiță. Setul este ideal pentru fetițele care vor să contureze povești în care au mare grijă de păpușile lor.

10. Jucărie de pluș

10. Jucărie de pluș

O jucărie din pluș nu va dezamăgi niciodată, mai ales când are un design absolut înduioșător. Tocmai de aceea, poți alege să o surprinzi pe fetița care își serbează ziua de naștere cu o jucărie de pluș sub forma unei vulpi. Jucăria este fabricată dintr-un material squishy care a devenit foarte popular în ultimii ani, iar mărimea sa de 40 cm o face ideală pentru a fi îmbrățișată cu multă dragoste.

Idei de cadouri fete 7 ani – Arts & Crafts

11. Set de pictură

11. Set de pictură

Dacă fetița sărbătorită este pasionată de pictură și păpuși, îi poți dărui un set care o va provoca să picteze 6 figurine cu design-uri spectaculoase. Astfel, fetița va putea să își dezvolte creativitatea și abilitățile practice în timp ce va crea adevărate opere de artă cu care se poate juca ulterior. Setul conține 6 păpuși din PVC, vopsele pe bază de apă, instrumente pentru pictat și instrucțiuni de utilizare.

12. Set creativ pentru pictură pe față

12. Set creativ pentru pictură pe față

O altă idee de cadou absolut inedită poate fi un set pentru pictură pe față. Astfel, fetița și prietenele ei vor putea crea desene surprinzătoare chiar pe față, iar lumea din jur cu siguranță că va fi uimită de creațiile fetelor. Setul conține 7 discuri de vopsea pentru față, o pensulă, 2 bureți, șabloane adezive și ghid de culoare.

13. Covoraș Aqua Doodle

13. Covoraș Aqua Doodle

Dacă fetița își dorește mereu să deseneze și este pasionată de experimentele cu finaluri surprinzătoare, îi poți dărui un covoraș Aqua Doodle care o va surprinde cu modul inedit de a desena. Setul conține un covoraș colorat și 2 carioci cu apă care îi vor permite să deseneze pe canvasul alb pentru a dezvălui culorile de dedesubt. Covorașul se usucă rapid și este foarte ușor de transportat, ceea ce face ca setul Aqua Doodle să fie ideal inclusiv pentru călătorii.

14. Tablă cu proiector pentru desenat

14. Tablă cu proiector pentru desenat

O modalitate foarte eficientă de a crea desene spectaculoase este un proiector care îi poate ajuta pe cei mici să urmărească formele a diferite figurine. Masa cu proiector are o tablă specială unde fetița poate desena și dispune de 3 discuri cu diferite desene, precum animale sau fructe. Mai mult, setul conține și carioci, carte de desen și cârpă pentru tabla magnetică.

15. Set creativ - Pictează setul de ceai

15. Set creativ – Pictează setul de ceai

O poți provoca pe fetița sărbătorită să picteze un set de recipiente pentru servirea ceaiului pe care să îl folosească ulterior în jocurile sale cu păpușile. Astfel, aceasta va putea crea diferite modele pentru cești și farfurii, având posibilitatea de a se exprima liber și de a crea mici opere de artă pe fiecare recipient. Setul conține 4 cești, 4 farfurii, un ceainic, 2 vase, vopsele ceramice, o pensulă și un ghid cu instrucțiuni.

Idei de cadouri fete 7 ani – Cărți

16. Zoe la Zoo. Panda cel jucăuș

16. Zoe la Zoo. Panda cel jucăuș

Zoe are ocazia să locuiască în grădina zoologică a unchiului său, iar acest lucru îi place foarte mult, pentru că acolo se petrec mereu lucruri interesante, iar ea poate vorbi cu animalele. Zoe face cunoștință cu 2 pui de panda, 2 fetițe gemene cu care se împrietenește imediat, iar viața ei se schimbă, întrucât una dintre cele două gemene este destul de neastâmpărată.

17. Pachet Țup

17. Pachet Țup

Țup îi învață pe cei mici nenumărate lucruri importante. Toleranța, curajul, speranța, creativitatea și solidaritatea sunt doar câteva dintre calitățile despre care Alex Donovici vorbește în cele 4 cărți Țup. Fiecare carte are o poveste cu adevărat captivantă, care scoate la iveală cât de important este să cultivi, încă de mic, anumite calități care te vor ajuta pe tot parcursul vieții.

18. Marea enciclopedie ilustrată

18. Marea enciclopedie ilustrată

„Marea enciclopedie ilustrată” este o carte scrisă de nenumărați experți din diferite domenii, care le poate oferi celor mici o privire de ansamblu asupra a tot ceea ce îi înconjoară și ce a contribuit la formarea lumii în care trăim, de la cultură și natură, la știință și istorie. Roma antică, fizică cuantică sau adâncurile oceanelor, toate acestea sunt explicate în termeni simpli și sunt însoțite de numeroase ilustrații sugestive.

19. Întrebări și răspunsuri despre lumea noastră

19. Întrebări și răspunsuri despre lumea noastră

De ce bate vântul? Câte limbi există? De ce este cerul albastru și unde se duce Soarele atunci când se face noapte? Toate aceste întrebări își găsesc răspunsurile într-o carte interactivă, care îi provoacă pe copii să descopere nenumărate informații despre lumea noastră. Cartea conține 60 de clapete și o hartă mare, pliată, astfel încât cei mici să poată afla cât mai multe despre tot ce ne înconjoară.

20. Poezii alese

20. Poezii alese

Otilia Cazimir este foarte renumită pentru poeziile cu tâlc scrise parcă special pentru cei mici. „Puișorul cafeniu”, „Baba iarnă intră-n sat” sau „Cumătra vulpe” sunt doar câteva dintre operele care îi pot surprinde pe cei mici și îi pot învăța atât de multe lucruri. Ajut-o pe sărbătorită să descopere cât mai multe opere scrise de Otilia Cazimir cu ajutorul cărții „Poezii alese”.

Idei de cadouri fete 7 ani – Fashion

21. Bentiță cu aplicații florale

21. Bentiță cu aplicații florale

O poți surprinde pe fetiță cu o bentiță ideală pentru ținutele de poveste, cu rochițe înfoiate, împodobite cu flori. Bentița are un design simplu, dar de efect, fiind prevăzută cu aplicații florale discrete, într-o nuanță fină, pastelată de portocaliu-piersică.

22. Set cu rucsac, geantă și penar

22. Set cu rucsac, geantă și penar

Un cadou ideal pentru o fată de 7 ani poate fi un set cu rucsac, geantă și penar care îi poate fi alături cu foarte multe ocazii. Ghiozdanul și penarul cu siguranță că îi vor fi de ajutor în fiecare zi de școală, iar geanta este perfectă pentru excursii cu colegii sau cu familia. Modelul celor trei accesorii este perfect pentru fetițele boeme, care preferă nuanțele de roz și unicornii.

23. Set cu ochelari de soare și fundă

23. Set cu ochelari de soare și fundă

Orice fetiță are nevoie de accesorii care să îi fie alături la diferite ținute, iar ochelarii de soare nu pot lipsi, mai ales în perioada sezonului cald. Așadar, surprinde-o pe sărbătorită cu un set cu ochelari de soare și o fundă supradimensionată în nuanțe de albastru pastelat. Ochelarii au un design special, rama fiind formată din mici flori cu petale albastre.  

24. Cercei

24. Cercei

Vârsta de 7 ani este ideală pentru a începe să îți creezi o colecție mică de bijuterii, iar tu o poți ajuta pe fetiță în acest sens prin intermediul unei perechi de cercei foarte simpli, însă cu detalii cu adevărat inedite. Cerceii sunt formați dintr-un lanț subțire, care la capăt are câte o floricică fină. Perechea de cercei este fabricată din aur alb 9K.

25. Rochie de prințesă

25. Rochie de prințesă

Orice fetiță își dorește să fie o prințesă, iar un cadou potrivit pentru sărbătorită ar putea fi o rochie care o va transpune direct în desenul animat „Rapunzel”. Rochia surprinde cu nuanțe de lila și detalii fine aurii, strălucitoare, astfel fiind demnă de basmele cu cele mai elegante prințese. Articolul este fabricat din bumbac și poliester, iar mărimile variază între 100 cm și 150 cm.

Vezi și: Cadouri pentru Fete de 14 Ani  

Concluzie – Top 25 de Idei de Cadouri pentru Fete 7 ani 

Fetele de 7 ani pot fi surprinse cu ușurință prin intermediul a diferite cadouri care le pot fi de ajutor în cadrul activităților de zi cu zi. Fie că vorbim despre timpul petrecut la joacă sau cel alocat studiului, o fetiță se va bucura să primească surprize din diferite categorii, cum ar fi fashion, arts & crafts sau cărți.  

Sperăm că cele 25 de produse despre care am vorbit te-au ajutat să găsești un cadou potrivit pentru următoarea ocazie specială din viața unei fete de 7 ani.