Top 25 de Idei de Cadouri pentru Fete de 11 Ani 

article

Uneori, poți considera că este complicat să găsești un cadou potrivit pentru o fată de 11 ani și nu ești departe de adevăr. Fetele de această vârstă trec prin multe schimbări majore, atât în ceea ce privește corpul lor, cât și percepțiile, personalitatea și pasiunile acestora.  

Cu toate acestea, nimic nu este imposibil. Luând în considerare nenumăratele opțiuni pe care le poți găsi, poate deveni foarte ușor să surprinzi o fată de 11 ani, cât timp cunoști mici informații legate de pasiunile și preferințele acesteia. 

În acest articol, noi îți venim în ajutor cu 25 de idei de cadouri pentru fete de 11 ani.  

Vezi și: 30 de Idei de Cadouri Fete de 10 Ani

1. Geantă de umăr 

1. Geantă de umăr 

Dacă fetița este cochetă și este pasionată de muzică (ex. participă la ateliere de pian, canto, sau altele), îi poți dărui o geantă de umăr cu un design aparte. Geanta este compactă și atent compartimentată, iar închiderea cu fermoar o face foarte sigură. Mai mult, modelul acesteia întruchipează un pian, iar cheia Sol este un alt detaliu cu adevărat special. 

2. Set cosmetic creativ pentru fete

2. Set cosmetic creativ pentru fete 

Setul cosmetic creativ îi va permite fetei să creeze propriile produse cosmetice bio. Astfel, cea mică poate afla mai multe despre cum se prepară anumite produse și se poate distra cât timp creează minuni parfumate și folositoare. Setul conține benzi pentru testarea parfumului, pipete, spatulă, colorante, baze de parfum și multe alte accesorii folositoare.  

3. Cufăr cu cutiuță muzicală și oglindă 

3. Cufăr cu cutiuță muzicală și oglindă 

Ce poate fi mai frumos și mai elegant decât o cutiuță muzicală cu o prințesă grațioasă și elegantă? O astfel de cutie poate fi o surpriză deosebită pentru o fată de 11 ani și îi poate oferi un spațiu în care să își depoziteze primele sale bijuterii. Cutia este fabricată din carton și are un design foarte elegant și discret, în nuanțe pastelate.  

4. Aparat pentru împletirea părului 

4. Aparat pentru împletirea părului 

Dacă fetiței îi place să își aranjeze părul în diferite stiluri, îi poți dărui un aparat pentru împletirea părului care cu siguranță că o va ajuta să creeze noi hairstyle-uri impresionante. Aparatul are un sistem de rotație în două sensuri și control cu un singur buton. Mai mult, setul conține un clește și nenumărate accesorii pentru păr. 

5. Set complet pentru îngrijirea unghiilor

5. Set complet pentru îngrijirea unghiilor 

O idee inedită de cadou pentru o fată de 11 ani poate fi un set complet pentru îngrijirea unghiilor. Astfel, fetița va putea avea mereu unghiile îngrijite atent și va avea ocazia să creeze cele mai frumoase modele pentru unghii. Setul conține lacuri de unghii fabricate din substanțe netoxice, stickere pentru unghii, paiete, sclipici, o lampă și accesorii pentru îngrijirea unghiilor.  

6. Lego Dots

6. Lego Dots  

Lego Dots este un tip de brățări care a devenit destul de popular în ultimii ani, întrucât copiii au ocazia să își construiască propriile brățări exact la fel cum ar construi un set Lego. Îi poți dărui sărbătoritei un set Lego Dots pentru a o provoca să creeze modele inedite de brățări cu ajutorul celor cinci brățări și a nenumărate tipuri de plăcuțe colorate.

7. Set creativ DIY pentru brățări

7. Set creativ DIY pentru brățări 

Dacă fetița își dorește să creeze brățări cu ajutorul talismanelor de tip Pandora, poți opta pentru un set creativ DIY pentru brățări. Setul conține 42 de mărgele de culoare, 30 de mărgele de farmec, 20 de brelocuri, 5 brățări, 5 coliere și o cutie cadou care surprinde cu un design parcă rupt din basme. Astfel, fetița va avea ocazia să creeze bijuterii uimitoare pe care le poate dărui celor dragi sau le poate purta chiar ea.  

8. Carte – Cartea jocurilor pentru fete

8. Carte – Cartea jocurilor pentru fete 

Uneori, copiii pot simți că se plictisesc, însă o carte precum „Cartea jocurilor pentru fete” poate elimina plictiseala imediat. „Cartea jocurilor pentru fete” conține nenumărate informații și provocări care pot stârni creativitatea, îndemânarea, perspicacitatea și performanțele unei fete. Sărbătorita va avea ocazia să experimenteze diferite jocuri distractive, teste de personalitate, chestionare, mesaje secrete, glume și, în final, o poveste captivantă.  

9. Set de broderie cu diamante 

9. Set de broderie cu diamante 

Dacă fetei de 11 ani îi plac activitățile de lucru manual, îi poți dărui un set de broderie cu diamante al cărui rezultat final va fi cu adevărat spectaculos. Tabloul prezintă două pisici îmbrățișate, iar realizarea acestuia este foarte distractivă. Setul conține pânză cu model, diamante de diferite culori, stilou special, o cutie din plastic pentru păstrarea diamantelor, lipici uscat și index al diamantelor.  

10. Aparat de făcut popcorn 

10. Aparat de făcut popcorn 

Serile de film merg mai bine cu popcorn, iar tu o poți provoca pe sărbătorită să pregătească popcornul chiar ea, cu ajutorul unui aparat de făcut popcorn. Aparatul nu necesită ulei, astfel obținând un preparat mai sănătos și eliminând riscurile atingerii uleiului încins. Aparatul de făcut popcorn este foarte practic și este prevăzut cu o cupă de măsurare și un bol pentru servirea floricelelor. 

11. Set pentru pictură pe numere 

11. Set pentru pictură pe numere 

Pictura se află printre pasiunile multor fetițe. Tocmai de aceea, dacă sărbătorita este pasionată de pictură, o poți surprinde cu un set pentru pictură pe numere. Rezultatul final va înfățișa o pisică și un cățel care vor topi orice suflet, iar realizarea picturii va fi cu adevărat captivantă și distractivă. Setul conține o pânză pe ramă de lemn, set complet de pensule, cârlige de prindere și vopsele de înaltă calitate.  

12. Set de bile efervescente 

12. Set de bile efervescente 

Îi poți oferi celei mici câteva momente de relaxare cu ajutorul unui set cu 12 bile efervescente pentru baie. Mai mult, pregătirea băii va fi cu mult mai captivantă, datorită procesului de dizolvare a bilelor efervescente. Setul conține bile cu șase arome: portocală, lămâie, lime, lavandă, mentă și lemon grass. 

13. Puzzle 3D – Castelul Bran 

13. Puzzle 3D – Castelul Bran 

Cu ajutorul unui puzzle 3D, poți vizita castelul Bran fără să părăsești confortul căminului. Mai mult, fetița va avea ocazia să construiască o adevărată capodoperă și să își îmbunătățească abilitățile practice și creativitatea. Puzzle-ul tridimensional este format din 91 de piese fabricate din spumă ușoară, compactă și ușor elastică.

14. Microfon wireless pentru karaoke 

14. Microfon wireless pentru karaoke 

O poți ajuta pe fetița sărbătorită să fie un adevărat star cu ajutorul unui microfon wireless pentru karaoke. Astfel, fiecare spectacol pe care îl va organiza va fi cu mult mai special, iar prestația ei se va auzi mai bine, mai tare și va putea fi modificată în funcție de preferințe. Fiind foarte ușor de utilizat, microfonul are șase moduri și poate fi conectat cu ușurință prin Bluetooth. Microfonul poate fi încărcat cu ajutorul unui cablu de tip micro-USB.  

Twister

15. Twister 

Probabil că este foarte greu să găsești un joc mai amuzant decât Twister. Fiind foarte popular printre copii și nu numai, Twister îi provoacă pe jucători să fie cât mai creativi în mișcări, iar rezultatele finale ale jocului pot fi adevărate noduri greu de descâlcit. Twister conține o ruletă și un covoraș cu cercuri colorate.  

16. Carte - Povești de seară pentru fete rebele 

16. Carte – Povești de seară pentru fete rebele 

Fetele sunt rebele, iar acest lucru este cunoscut încă de acum sute de ani. Nu puține sunt numele populare ale unor femei care au schimbat diferite industrii. Coco Channel, Jane Austen, Marie Curie sau Serena Williams sunt doar câteva dintre femeile care au fost „rebele” și au reușit să schimbe multe percepții. „Povești de seară pentru fete rebele” descrie câteva dintre cele mai populare nume feminine.  

17. Joc - Povești de seară pentru fete rebele 

17. Joc – Povești de seară pentru fete rebele 

Dacă fetița sărbătorită preferă să se joace pentru a descoperi mai multe informații despre fetele „rebele” din istorie, îi poți dărui jocul „Povești de seară pentru fete rebele”. Jocul conține nenumărate cărți care au anumite indicii despre persoane renumite, precum Marie Curie sau Elisabeta I.  

Joc de societate Monopoly

18. Monopoly  

Dacă fetița este pasionată de jocurile captivante și distractive, o poți surprinde cu jocul „Monopoly”, unul dintre cele mai populare jocuri de societate din toate timpurile. Monopoly presupune să achiziționezi cât mai multe străzi și să construiești case sau hoteluri, având ca scop principal tranzacțiile profitabile și îmbogățirea rapidă.   

19. Aparat de făcut înghețată 

19. Aparat de făcut înghețată 

Înghețata este un preparat adorat de mulți copii și nu numai, iar prepararea acesteia acasă poate fi foarte interesantă și o poate provoca pe sărbătorită să creeze arome interesante și inedite. Aparatul de făcut înghețată are o capacitate de 1,2 L și are posibilitatea de a răci și amesteca compoziția, astfel încât să poți obține o înghețată delicioasă într-un timp record.  

20. Harry Potter Box Set – The Complete Collection 

20. Harry Potter Box Set – The Complete Collection 

Harry Potter este una dintre cele mai captivante serii de cărți. Povestea te introduce în lume magiei, a vrăjitorilor iscusiți și a provocărilor care îl ajută pe protagonist să se regăsească și să devină și el, la rândul său, un vrăjitor de renume. O poți îndemna pe fetița sărbătorită să facă parte din universul Harry Potter cu ajutorul unui set complet de cărți care spun povestea unuia dintre cei mai speciali vrăjitori.  

21. Rucsac pentru fete 

21. Rucsac pentru fete 

Dacă fetița este cochetă și caută mereu noi accesorii cu care să își completeze ținutele, îi poți dărui un rucsac încăpător, care îi va putea fi alături în excursii, drumeții sau în simplele ieșiri în oraș. Rucsacul are o compartimentare eficientă, ceea ce îl face foarte încăpător, iar design-ul în nuanțe de roz și negru este foarte ușor de asortat.  

22. Ceas smartwatch pentru copii 

22. Ceas smartwatch pentru copii 

Dacă sărbătorita obișnuiește să poarte ceasuri, o idee potrivită de cadou pentru ea ar putea fi un smartwatch care îi va ajuta și pe părinți, întrucât este prevăzut cu localizare GPS. Astfel, părinții vor ști mereu că fata lor este în siguranță, iar cea mică va avea ocazia să se bucure de primul său ceas inteligent, cu un design simplu și potrivit pentru ținutele colorate.  

23. Aparat pentru vată de zahăr 

23. Aparat pentru vată de zahăr 

Vata de zahăr este îndrăgită de mulți dintre noi, fiind un desert ingenios, care poate fi savurat cu ușurință. O poți provoca pe fetiță să prepare propria ei vată de zahăr cu ajutorul unui aparat pentru vată de zahăr. Aceasta va putea pregăti vată de zahăr simplă, sau poate adăuga coloranți alimentari pentru a crea artă din zahăr. Aparatul este compact, având dimensiuni de 30×25 cm.  

24. Bicicletă 

24. Bicicletă 

Zilele de vară pot fi petrecute în aer liber, iar o bicicletă o va putea ajuta pe sărbătorită să se distreze și să își exerseze abilitățile fizice. O poți surprinde pe fetiță cu o bicicletă elegantă și boemă, cu un design în nuanțe de alb și roz. De asemenea, bicicleta este prevăzută cu un coșuleț ideal pentru a depozita o sticlă cu apă, rucsacul sau geanta.  

25. Joc Catan Junior 

25. Joc – Catan Junior 

Catan este un joc de strategie foarte popular atât în rândul copiilor, cât și al adulților. Un cadou potrivit pentru o fată de 11 ani poate fi versiunea junior a jocului Catan, ideală pentru copiii de toate vârstele. Jucătorii sunt pirați care construiesc cât mai multe ascunzători pe insule și trebuie să aibă la îndemână cât mai multe echipamente pe care le pot obține prin negoț.  

Concluzie – Top 25 de idei de cadouri Fete 11 ani 

Deși poate părea dificil să găsești un cadouri potrivite pentru fete de 11 ani, îți poate fi foarte ușor cât timp cunoști mici detalii despre sărbătorită, pasiunile, preferințele și plăcerile sale.  

Sperăm că topul nostru te-a ajutat să alegi o surpriză potrivită pentru următoarea zi de naștere a fetiței importante din viața ta.